; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Whitney Houston a murit la doar 48 de ani

12 February 2012

Whitney Houston a fost găsită moartă în camera ei de hotel din Beverly Hills, în ajunul decernării Premiilor Grammy, unde era așteptată, și despre care se spune că ar fi fost evenimentul ei preferat. Cântăreața avea doar 48 de ani, dar, în ciuda eforturilor făcute de medici, ea nu a putut fi salvată.

„Din nefericire, este adevărat', a declarat purtătorul ei de cuvânt, Jill Fritzo, care nu a vrut însă să dea mai multe detalii.

Anchetatorii nu au găsit decât rețete pentru niște medicamente, și nicidecum substanțe interzise în preajma artistei, despre care se știa că ducea o luptă cu alcoolul și drogurile.

Printre primele supoziții legate de cauza morții se află înecul, Houston fiind găsită în cadă, fără suflare, de către bodyguardul său conform site-ul tmz.com.

Paramedicii chemați în camera artistei nu au putut să facă nimic pentru a o salva, iar după mai bine de 20 de minute de resuscitare, au declarat decesul. Poliția din Beverly Hills a declarat că “nu au fost găsite semne de intenţii criminale”, iar cauza morții va fi investigată în zilele ce urmează, scrie CNN.com.

Whitney Houston a fost văzută pentru ultima oară în public la petrecerea organizată joia trecută de producătorul muzical Clive Davis înaintea decernării premiilor Grammy. Atunci, ea a urcat pe scenă și a cântat pentru ultima oară piesa „Jesus Loves Me'.

Producătorul Davis lăsa de înțeles că se aștepta ca Whitney să cânte la Grammy. „Este seara ei preferată din an, așa că, cine știe, poate la sfârșitul serii…', spunea el la ore bune înainte de decesul lui Whitney Houston.

Citește și:

Whitney Houston trăiește din mila apropiaților

Whitney Houston îşi revine cu ajutorul iubirii lui Tyrese Gibson

Whitney Houston rămâne internată la dezintoxicare

Whitney Houston este în pericol de moarte

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare