; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Whitney Houston a murit înconjurată de pastile

14 February 2012

Moartea artistei Whitney Houston a lăsat loc multor comentarii despre viața dusă de artistă în ultimii ani. Se pare că vedeta consuma în continuare droguri, deși își cheltuise mai toată averea încercând să scape de acest viciu. „Arăta ca un zombie', și-a amintit un apropiat al artistei, citat de Daily Mail.

Whitney Houston va fi înmormântată vineri, în orașul natal Newark din statul New Jersey, iar familia a avut grijă să organizeze slujba funerară într-o sală cu o capacitate de 18.000 de locuri.

Trupul neînsuflețit al artistei a fost adus cu un avion privat de la Los Angeles și a fost depus deja la Whigham Funeral Home, luni noapte. Continuă însă suspiciunile că doctorii personali ai lui Whitney Houston ar putea fi vinovați de moartea acesteia. Ei urmează să fie chestionați de poliție referitor la medicamentele găsite în camera de hotel a artistei.

Medicii ar putea fi acuzați de neglijență

Whitney Houston a fost găsită, sâmbătă, fără suflare, în cadă, înconjurată de mai multe cutii de medicamente, printre care un analgezic, niște pastile împotriva anxietății, unele pentru crampele menstruale și altele pentru infecții bacteriene. Deși s-a crezut că vedeta a murit înecată, se pare că avea o cantitate prea mică de apă în plămâni pentru ca supoziția să se adeverească.

O sursă citată de publicația The Sun a spus că anchetatorii vor parcurge dosarul medical al artistei, pentru a vedea dacă rețetele erau obținute legal sau Whitney lua pastile din proprie inițiativă, fără o prescripție prealabilă.

„Autoritățile trebuie să se convingă că nimeni nu este vinovat de neglijență criminală. Cineva ar putea fi acuzat în acest caz', a spus sursa.

Citește și:

Chaka Khan ştie de ce a murit Whitney Houston

Fiica lui Whitney Houston, dusă de urgenţă la spital

Whitney Houston a murit la doar 48 de ani

Whitney Houston trăiește din mila apropiaților

Whitney Houston rămâne internată la dezintoxicare

Whitney Houston este în pericol de moarte

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare