; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Whitney a fost îndrăgostită de Michael Jackson

22 February 2012

Whitney Houston şi Michael Jackson ar fi putut fi Regele şi Regina muzicii pop, susţine David Gest. Producătorul muzical îşi aminteşte că între cele două staruri s-a înfiripat o scurtă idilă.

Producătorul muzical David Gest a fost prietenul şi confidentul cântăreţilor Whitney Houston şi Michael Jackson, despre care spune că se simpatizau reciproc.

„Whitney îl iubea pe Michael (n.r. – Jackson), iar el o adora. Michael mi-a spus că au împărtăşit un sărut pasional. Ea mi-a zis că a fost foarte îndrăgostită de el la un moment dat.

Cred că îşi dorea cu adevărat să se mărite cu el. Deşi sentimentele erau reciproce, Michael era prea timid.

Mi-a mărturisit mai târziu că ar fi trebuit să facă orice pentru a rămâne cu ea. Dacă ar fi ajuns împreună, cred că Whitney nu s-ar mai fi drogat şi nu se transforma într-o persoană singuratică', a spus David Gest, citat de femalefirst.co.uk.

Destine paralele, dar asemănătoare

Whitney Houston a vorbit despre Michael Jackson la scurt timp după moartea acestuia:

„Îmi amintesc că am fost la evenimentul aniversar de 30 de ani (n.r. – starul pop a sărbătorit trei decenii de carieră în 2001). Mă uitam la mine şi apoi mă speriam uitându-mă la el. Mă gândeam că nu vreau să mi se întâmple acelaşi lucru', spunea Whitney Houston în vara lui 2009.

La fel ca în cazul lui Michael Jackson, moartea cântăreţei pare să fie cauzată de abuzul de sedative, înă anchetatorii aşteaptă rezultatul testului toxicologic.

Ambele staruri îşi pregăteau revenirea în lumina reflectoarelor înainte de a se stinge din viaţă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare