; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Whitney Houston trăiește din mila apropiaților

24 January 2012

Cântăreața de 48 de ani, care va reveni pe marile ecrane în pelicula „Sparkle', alături de Jordin Sparks, nu mai are niciun ban din averea ce se ridica la 100 de milioane de dolari, scrie dailymail.co.uk. Banii fuseseră primiți de la casa de discuri, ca plată în avans pentru șase noi albume.

Whitney Houston trăiește acum din puținii bani primiți tot ca avans, pe care casa de discuri Arista îi plătește pentru următorul ei album. Din nefericire, dependența de droguri și alcool a făcut-o pe cântăreață mai cheltuitoare ca niciodată.

„Averea lui Whitney s-a dus. Compania ei de discuri o ajută cu bani în contul următorului album, dar nimeni nu știe când va fi lansat', a spus o sursă citată de site-ul radaronline.

Houston ar trăi, spun apropiații ei, din împrumuturi luate de la prieteni. Artista a cheltuit o mare parte din avere în lupta ei cu alcoolul și tutunul.

„A sunat pe cineva pentru a-i cere 100 de dolari. Este așa de trist. Ar fi trebuit să aibă o avere ca a lui Mariah Carey, dar este falită', a mai spus sursa.

Reprezentantul artistei a negat vehement informațiile referitoare la sărăcia lucie în care a ajuns să trăiască artista.

„Este ridicol și neadevărat! Ea va apărea în „Sparkle' în august, iar ea este și producătorul executiv. Tocmai a terminat de filmat', a spus purtătorul ei de cuvânt.

Anul trecut, artista a avut mai multe probleme de sănătate, ea fiind diagnosticată cu o boală gravă de plămâni, care i-ar fi putut afecta chiar vocea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare