; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Whitney dezamăgeşte iar

15 April 2010

Presa britanică a criticat performanţele cântăreţei dintr-un concert.

Whitney Houston a început cu stângul şi seria de concerte din Europa din cadrul turneului mondial „Nothing But Love'. După ce, din cauza unor probleme respiratorii, şi-a anulat concertul de la Paris din 6 aprilie, cântăreaţa a revenit pe scenă cu… un fiasco, marţi, la Birmingham (Anglia).

Ultimii ani pe care Whitney şi i-a petrecut prin centre de reabilitare încercând să scape de dependenţa de droguri şi alcool i-au şubrezit sănătatea. Artista în vârstă de 46 de ani începe să-şi piardă calităţile vocale care i-au adus faima pe întreaga Planetă.

Deşi se încăpăţânează să-şi continue turneul „Nothing But Love' , pe scenă situaţia este greu de controlat. Ea apare extenuată şi nu reuşeşte de foarte multe ori să atingă notele înalte ale pieselor. Pauzele lungi exasperează fanii care, plictisiţi, încep să huiduie.

Cam acelaşi lucru s-a întâmplat de curând la Birmingham, când a avut loc primul concert din cadrul turneului european. Pe 6 aprilie, ea ar fi trebuit să susţină un show la Paris, însă a fost internată de urgenţă din cauza unei infecţii respiratorii.

Whitney a ieşit repede din spital şi a declarat că se simte excelent, infirmând zvonurile că ar fi avut de fapt probleme cu drogurile. „Nici nu vreau să aud aşa ceva', a declarat ea. „Sunt sănătoasă tun, dar în această perioadă am mai multe alergii'. A urmat Birmingham, cu două zile în urmă.

Whitney, tu eşti?

Deşi concertul a început promiţător, Whitney interpretând câteva piese de pe cel mai recent album „I Look To You',  apărut în 2009, lucrurile s-au schimbat pe parcurs.

Conform people.com, cântăreaţa s-a dus să se schimbe de haine, iar acest lucru a durat cam 15 minute, fanii pierzându-şi răbdarea, nu de alta, dar dăduseră 180 de lire pe bilet. La întoarcerea pe scenă, ea s-a străduit din răsputeri să cânte „I Wanna Dance with Somebody' şi „All at Once'.

Răsufla din greu şi, la un moment dat, le-a spus oragnizatorilor: „Dacă aveţi aer condiţionat vă rog opriţi-l. Tocmai mi-am revenit dintr-o răceală foarte puternică'. Houston a continuat lupta cu respiraţia. La piesa „I Will Always Love You' ea a cedat însă cântând deplorabil şi cu multe pauze. Presa britanică nu a iertat-o, ziarul „The Sun' titrând: „Houston… încă mai avem o problemă'.

Fanii nu iartă

Prestaţia din oraşul englez nu este prima de acest gen. În februarie anul acesta, în Australia, Whitney Houston (una dintre cel mai bine vândute artiste a tuturor timpurilor) şi-a dezamăgit admiratorii mulţi dintre ei cerându-şi banii pe bilet inapoi. În aceeaşi lună, la Seul, ea a leşinat în culise având nevoie de îngrijiri medicale.

Whitney se luptă de zece ani cu drogurile şi alcoolul. Publicaţia „National Enquirer' relata la începutul acestui an că artista fost găsită inconştientă în casă din cauza unei supradoze.

Totuşi cântăreaţa s-a ambiţionat şi nu a vrut să îşi anuleze turneul mondial. Ea şi-a reprogramat pentru lunile mai şi iunie spectacolele pe care urma să le susţină în Manchester şi Glasgow.

Urmăriţi aici filmuleţul în care Whitney cântă înfiorător:
http://www.youtube.com/watch?v=h-rV9_fVV7Q&feature=player_embedded

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare