; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

WL_DLW_190619_101_032.ARW

„White Lines”, noul serial al lui Álex Pina, creatorul „La Casa de Papel”, este disponibil de azi pe Netflix

15 May 2020

Echipele care-au creat „La Casa de Papel' și „The Crown' au acum un nou serial. „White Lines' este disponibil la nivel mondial pe Netflix de vineri, 15 mai 2020.

 Vezi galeria foto >

Corpul unui legendar DJ din Manchester este descoperit la douăzeci de ani după dispariția sa misterioasă din Ibiza. Când sora sa se reîntoarce pe frumoasa insulă spaniolă pentru a afla ce s-a întâmplat, căutarea ei o conduce printr-o lume amețitoare a cluburilor, minciunilor și mușamalizărilor, forțând-o să se confrunte cu părțile întunecate ale personalității ei, într-un loc în care oamenii își trăiesc viața la limită. Dialogul este un amestec de engleză și spaniolă (respectiv 70/30).

„White Lines' are 10 episoade a câte 60 de minute.

Distribuție: Laura Haddock (Guardians of the Galaxy, Transformers: The Last Knight), Marta Milans  (Shazam, The Pier), Juan Diego Botto (Good Behavior), Nuno Lopes (Saint George, Lines of Wellington), Daniel Mays (Line of Duty), Rogue One: A Star Wars Story), Laurence Fox (Victoria, Lewis) și Angela Griffin (Turn Up Charlie, The Detail).

Regizori: Nick Hamm, Luis Prieto, Ashley Way și Alvaro Brechner.

Producători: Andy Harries și Sharon Hughff, producători executivi pentru Left Bank Pictures (The Crown) și produs de Chris Croucher. Álex Pina și Cristina López Ferraz producători executivi pentru Vancouver Media (La Casa De Papel).

Creator: Álex Pina.

Serialul s-a filmat în perioada iunie – octombrie 2019 în Insulele Baleare, inclusiv Mallorca și Ibiza.

Puteți vedea aici trailer-ul:

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare