; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Selfie_1

Irina Margareta Nistor, What’s Up şi Ozana Barabancea vin la „Te pui cu blondele?”

18 June 2014

În cea de-a doua ediţie „Te pui cu blondele?', Dan îi va avea ca invitaţi pe Margareta Nistor, Ozana Barabancea şi Whats Up. Ei vor încerca să pună mâna pe banii puşi în joc, dar mai ales să răspundă provocărilor lansate de adversarele lor.

Selfie_1

Selfie a fost desemnat cuvântul anului 2013, conform Dicţionarelor Oxford, şi reprezintă un autoportret foto realizat cu telefonul mobil. Pentru că este una dintre fiţele reţelelor de socializare, o blondă i-a provocat pe Dan Negru şi pe invitaţii săi să facă cel mai tare selfie cu 54 de blonde. Atunci când concurenta a scos trei peruci blonde, Dan Negru, Ozana Barabancea şi Whats Up au realizat că ei erau trei dintre cele 54 de blonde care urmau să facă selfie-ul.

Selfie_2

Curajoşi din fire, cei trei invitaţi au făcut schimbarea rapidă de look şi Dan Negru a realizat un selfie de colecţie, în care protagoniştii sunt una dintre cele mai talentate cântăreţe, un geniu în cinematografie, unul dintre artiştii de succes ai momentului şi campionul divertismentului, alături de 50 de blonde.

Întregul moment va putea fi urmărit la „Te pui cu blondele?' diseară, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii vor putea afla ce i-a răspuns Irina Margareta Nistor unei blonde atunci când ea a întrebat-o cum ar traduce acum expresia „F**k you' din filme.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare