; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_0047

What’s Up, invitatul serii la “Cronica Cârcotaşilor”

02 April 2014

Cârcotaşii v-au pregătit o ediţie plină de haz în care îl veţi vedea pe Mihai Găinuşă la braţ cu alte două Bebeluşe'.

În timp ce Dezbrăcatu îşi face intrarea în platou alături de Ioana şi Roxana, colegul Găinuşă apare împreună cu Dana şi Vali. Le veţi cunoaşte pe cele două, în această seară la Cronica Cârcotaşilor'.

[Not a valid template]

Şi tot atunci, Mihai Găinuşă îl are invitat în emisiune pe specialitul în IT, domnul Dexter Pentiumulescu, zis şi Pisi, care vine să îşi spună părerea despre afirmaţia premierului Ponta cu privire la calculatorul vechi a lui Băsescu.

Mişu se laudă că este în pas cu tehnologia şi că este pasionat de gadgeturi, dar încă mai foloseşte telefonul fix şi pager-ul.

Grupul folk „Pasărea în Colivii', cu Mircea şi… Mircea, vă cântă melodia „Andri Popa', în variantă cârcotaşă.

Doctorul Remus Bălăceanca Stolnici şi colegul său, medicul Codruţ Săpoca Turbaţi, l-au desemnat pe domnul Vadim câştigătorul ediţiei la emisiunea „Pastila de pe tort'. Ceilalţi invitaţi, Napoleon, Gingis Han şi împăratul Cezar, s-au ales doar cu o masă… de operaţie.

Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu v-au pregătit şi o parodie după reclama cu Coana Chiva. Prea dulce, prea moale, prea iute…

Domnul Costică Thrillareanu Bellu este considerat mort, însă nu şi pentru Fisc. Nici prietenul lui, decedat de 20 de ani, nu a scăpat de taxe şi impozite.

Costică Mocofanu şi Ilie Mobre vă prezintă meciul decisiv dintre fetiţa de la Junior Chef şi Vizante, iar Oana Paraschiv vă arată cum s-a descurcat Ruby în rubrica ei, „Cârcotaşa Oana'. La finalul ediţiei, Whats Up vă cântă piesa „Taxi'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare