; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Next Star_What

What’s UP, invitatul serii la “Next Star”: “M-au chemat ca să râdă de mine”

20 March 2014

Next Star_What's UPLa doar 25 de ani, Whats UP se poate lăuda deja cu o frumoasă carieră muzicală, melodiile sale ocupând poziţii fruntaşe în clasamente muzicale de renume, dar şi un studio de producţie în care a bifat deja pachete muzicale pentru emisiuni televizate ale Antenei 1 sau Euforia TV.

Invitat de Dan Negru în platoul emisiunii Next Star, Whats UP le-a mărturisit tuturor celor prezenţi că deşi are cam tot ce şi-ar putea dori, e un lucru pe care, cel puţin deocamdată, nu îl poate avea.

În toate apariţiile sale, artistul poartă ochelari dintre cei mai haioşi, însă  foarte puţini sunt cei care ştiu că aceştia nu sunt doar un accesoriu cool, ci o necesitate. Whats UP are mari probleme cu vedere, purtând dioptrii de -7 la ochiul stâng, ceea ce practic nu îi permite să dea examenul pentru obţinerea carnetului de conducere.

Impresionat de cazul unui talentat concurent de la “Next Star”, artistul a făcut haz de necaz în platoul emisiunii: „Eu am 25 de ani şi m-au chemat la tv ca să râdă de mine că nu văd bine!', a spus amuzat Whats UP.

Cine este micuţul concurent pentru care artistul a venit în platoul emisiunii şi ce poveste de viaţă are acesta, rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, la Next Star.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare