; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

What’s UP

What’s UP a cedat și a părăsit competiția „Exatlon”. Care sunt motivele

06 September 2018

Whats UP a părăsit emisiunea Exatlon. Artistul nu a putut face față presiunilor impuse de concurs și, în plus, a intrat în divergențe cu mai mulți concurenți printre care și cu Lili Sandu.

 

Whats UP se pare că s-a acomodat destul de greu la Exatlon și nu reușea să fie pe aceași lungime de undă cu niciunul dintre concurenți. Pe de altă parte, artistului îi era deja dor de casă și soția sa:

 „A venit momentul să vă explic care este, pe scurt, situatia lui Whats UP. Din pacate, el nu mai poate concura. Exatlonul este un concurs extrem de dificil, cu probe foarte dure. El a hotărât să renunțe. Îi dorim cu totii mult succes în cariera lui artistică', –  a fost mesajul transmis de Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii.

Unul din motivele care au stat la baza acestei decizii ar fi discuțiile pe care Whats UP le-a avut încă de la începutul emisiunii cu „războinicul' Iulian și cu toate că acesta a încercat să-i explice că nu a fost răutăcios cu intenție, artistul nu s-a lăsat înduplecat.

Ulterior acesta a intrat în conflict cu Lili Sandu. Totul a înceout de la o nucă de cocos. artistul încerca să se odihnească, iar Lili Sandu se chinuia să spargă o nucă. De aici și până la un adevărat război între cei doi, în care și-au aruncat cuvinte dure, nu a fost decât un singur pas:

 „Îți spun frumos şi respectuos, nu există respect, dar se cere respect. Nu ai cum să ceri respect când nu oferi respect, asta-i foarte clar. Nu înțeleg cum tu ai tupeul să te cerți după ce faci gălăgie și trezești oamenii din somn' – a țipat Whats UP la Lili Sandu, iar aceasta a încercat să se apare: „Nu e vorba de respect aici. Nu știam că dormi, am crezut că stai asa, întins. Sunt super corectă, nu începe cu din astea'. 

Faptul că Whats UP nu s-a simțit în largul lui la acest concurs a fost dovedit și de replica lui finală: Da, mă, știu. Oricum eu nu am dreptate niciodată. Las-o așa! Acum ai drepate, e ceva normal, unul să doarmă și altul să facă gălăgie'.

Cine îi va lua locul în competiție vom afla din edițiile viitoare. 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare