Homepage  / Cinema

What Happens Later: Tot ce știm despre filmul cu Meg Ryan. Când e premiera, trailer

What Happens Later: Tot ce știm despre filmul cu Meg Ryan. Când e premiera, trailer
12

de Andreea Hentea,

Una dintre cele mai iubite actrițe ale Americii în anii ’90, Meg Ryan ne-a fermecat fără efort în celebrele „Când Harry a cunoscut-o pe Sally” (1989), „Nopți albe în Seattle” (1993) sau „Ai primit E-mail” (1998), dar în ultimii ani a lipsit de pe ecrane. Actrița revine însă acum, o dată cu filmul „What Happens Later”. Când și alături de cine o vom vedea.

Meg Ryan revine pe ecrane, în comedia romantică „What Happens Later”

Meg Ryan a regizat noul film „What Happens Later” (2023), ale cărui filmări s-au încheiat recent, în care joacă și rolul principal feminin, avându-l ca partener pe David Duchovny, scrie site-ul ew.com. Actrița spune că în realizarea noului film a fost inspirată de apreciata și regretata regizoare Nora Ephron (cu care Meg Ryan a colaborat la două dintre marile sale succese, „Nopți albe în Seattle” și „Ai primit E-mail”, în care a format un cuplu de neuitat cu Tom Hanks – n.r.).

În noul film, Meg Ryan și David Duchovny sunt Willa și Bill, doi foști iubiți care se reîntâlnesc după ani de zile, fiind amândoi înzăpeziți pe aeroport, în tranzit, și obligați să rămână acolo peste noapte. Filmările au fost realizate în nord-vestul statului Arkansas, inclusiv în orașul Bentonville și pe aeroportul din Arkansas.

What Happens Later Tot ce știm despre filmul cu Meg RyanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Genul în care excelează Meg Ryan

Site-ul ew.com a mai scris că noua comedie romantică a lui Meg Ryan împrumută multe dintre elementele comediilor romantice clasice, mai ales cele semnate de marea cineastă Nora Ephron, fiind o poveste despre dragostea pierdută, despre a doua șansă și despre bunăvoința pe care ne-o arată uneori viața. Bineînțeles, toată lumea vrea să afle dacă personajele vor rămâne sau nu împreună, dar Meg Ryan spune că, totuși, „What Happens Later” nu evoluează într-o direcție previzibilă și că este un film despre oameni maturi, dar reușește să fie „romantic și sexy”.

Când Willa și Bill sunt blocați pentru un timp neprecizat pe aeroport și trebuie să rămână acolo peste noapte, se trezesc din nou atrași unul de celălalt, dar se și contrazic, așa cum se întâmpla cu decenii înainte, când aveau o relație. Pe măsură ce evocă iubirea pe care au trăit-o cândva și își compară traiectoria vieții cu visele pe care le-au împărtășit altădată, cei doi încep să se întrebe dacă întâlnirea lor este chiar întâmplătoare sau a fost provocată de o forță mai puternică din univers.

You’ve Got Mail (1998) – filmstillIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 12

„What Happens Later” este al doilea lungmetraj regizat de Meg Ryan și prima ei comedie romantică după treisprezece ani. În 2015, ea a regizat drama de război „Ithaca”, inspirată de romanul „The Human Comedy”, al lui William Saroyan. Filmul îi avea în rolurile principale pe Tom Hanks, Sam Shepard, pe ea și pe Alex Neustaedter. Rolul tânărului care pleca la război, lăsându-și fratele mai mic să aibă grijă de familie, era jucat de Jack Quaid (fiul de 31 de ani al lui Meg Ryan cu actorul Dennis Quaid, cu care a fost măritată timp de 10 ani).

Omagiu adus filmelor din anii 40

Meg Ryan a spus despre „What Happens Later” că „seamănă cu filmele anilor ’40, ca de exemplu «Leopardul Suzanei» (celebrul film cu Katharine Hepburn și Cary Grant – n.r.), în ceea ce privește tipul de umor și ritmul poveștii” și că „împrumută mult din acea epocă cinematografică”. Actrița a mai spus că „Nora Ephron obișnuia să spună despre comediile romantice că sunt o oglindă nemaipomenită a spiritului timpului, ceea ce se vede și în acest nou film”.

Meg Ryan l-a întâlnit pentru întâia oară pe David Duchovny pe Zoom, în cadrul discuțiilor pentru pregătirea filmului, dar s-a acomodat foarte rapid cu el ca partener de film. „Personajul meu, Willa, are o gândire magică, iar personajul lui David, Bill, este un tip care vede peste tot catastrofe”, a explicat Ryan despre film. „Aceste comedii romantice chiar funcționează atunci când cele două personaje sunt oarecum opuse ca fire și, totuși, au un nivel intelectual și un gen de umor compatibile. Așa că a fost foarte amuzant să-l văd pe David intrând în pielea acestui tip, cu care nu cred că seamănă în realitate. La Willa, în schimb, eu mă pot raporta cu adevărat. A fost grozav să-l văd implicându-se până la capăt în fiecare scenă, fiindcă este amuzant și inteligent, drăguț și irezistibil”.

Filmul „What Happens Later” urmează să aibă premiera internațională pe 3 noiembrie, dar nu știm când și dacă îl vom vedea și în cinematografele noastre.

Deocamdată, puteți urmări trailerul filmului aici:

Sursa foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton