; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Wesley Snipes rămâne la închisoare

07 June 2011

Actorului Wesley Snipes (49) nu i s-a permis să facă apel împotriva sentinței care l-a băgat la închisoare pentru trei ani de zile.

 

Snipes a fost acuzat, în 2010, de evaziune fiscală. Chiar dacă a mai făcut apel la Curtea Supremă de Justiție, el a fost obligat să aștepte verdictul în spatele gratiilor, scrie femalefirst.co.uk.

 

Snipes a acuzat faptul că dosarul de acuzare a fost făcut în Florida, și nu în New York, New Jersey sau Los Angeles, statele în care actorul spune că s-ar fi întâmplat neregulile. Totuși, Curtea Supremă americană nu a dat câștig de cauză acuzațiilor actorului.

 

Vedeta din seria „Blade' a intrat la închisoare din cauză că a omis să plătească impozitele aferente anilor 1991-2001. El s-a apărat, până acum, spunând că întreaga vină o poartă consilierii lui financiari.

 

Înainte să se predea închisorii federale de corecție McKean din Pennsylvania, la sfârșitul anului trecut, Wesley a spus că spera într-un miracol, care să-l scape din spatele gratiilor.

 

'Cred că orice om ar fi emoționat atunci când libertatea lui este în joc. Este dezamăgitor că sistemul nu pare să funcționeze în situația asta pentru mine', a spus Snipes.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare