; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Trilogia Nasul

Weekendul acesta, PRO CINEMA difuzează trilogia „Nașul”

23 November 2018

Prinde un weekend de colecție la PRO CINEMA! Începând de mâine, ține-ți prietenii aproape și telecomanda și mai aproape, pentru că ai trilogia Nașul la PRO CINEMA. Marlon Brando și Al Pacino te vor duce înapoi în anii 1940-1950 și-ți vor prezenta viața fictivă a familiei mafiote Corleone.

 

Vineri, sâmbătă și duminică, PRO CINEMA îți aduce trilogia care l-a scos pe Al Pacino din categoria actorilor debutanți și l-a propulsat în liga greilor. Pentru rolul pe care îl interpretează, Michael Corleone, studioul a acceptat cu greu propunerea regizorului Francis Ford Coppola să îl distribuie pe Al Pacino, care era la începutul carierei sale atunci.

 

În același timp, nici celebrul Marlon Brando nu a fost angajat cu ușurință în această producție: a fost nevoit să accepte un onorariu foarte mic comparativ cu standardele sale de până atunci și, în premieră după 20 de ani, a fost obligat să dea audiție pentru rolul pe care l-a jucat, Don Vito Corleone. Cele 27 de premii (printre care se află 3 premii Oscar, 5 premii Gloden Globe, 1 premiu Bafta) și peste 28 de nominalizări primite de trilogie au demonstrat că alegerea a fost una corectă.

 

PRO CINEMA îți face o ofertă pe care nu o poți refuza în acest weekend și aduce trilogia Nașul!

  • Vineri, ora 22:15 – Nașul I
  • Sâmbătă, ora 22:45 – Nașul II
  • Duminică, ora 22:30 – Nașul III

 

Zilele acestea, PRO CINEMA aduce șase ore de capodoperă cinematografică, în care actori care au scris istoria fac un portret realist al unuia dintre cele mai cunoscute carteluri de crimă organizată: clanul Corleone.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare