; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jurati iUmor (1)

Weekend fără „iUmor”. Când va fi difuzată emisiunea de la Antena 1

27 February 2021

Așa cum anunțam în urmă cu câteva zile, Antena 1 a făcut o serie de modificări în grila de programe, în ziua de duminică, 28 februarie. 

Pentru că duminică, de la ora 20.00 începe sezonul 9 „Chefi la cuțite', difuzarea emisiunii „iUmor' a fost mutată în altă zi. 

Astfel, următoarea ediție „iUmor' va fi transmisă miercuri, 3 martie, de la ora 20.30. Atenție însă! Duminică, după „Chefi la cuțite', Antena 1 va difuza, de la ora 23.00, reluarea ediției de duminica trecută, așadar nu este vorba de o nouă ediție. 

Tot duminică vor fi și două ediții speciale

Una dintre ele vizează matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani'. De la ora 10:00, energicii matinali Neatza cu Răzvan şi Dani încheie luna iubirii cu o ediţie specială a emisiunii, dedicată nunţii la români. Mireasa Ramona, mirele Florin, naşa Anca Dinicu, socrul mare Răzvan şi socrul mic Dani vor respecta cu sfinţenie datinile româneşti într-o petrecere care, cu siguranţă, le-a lipsit tuturor românilor în ultima perioadă. Mahala Rai Banda şi Maria Cârneci vor întreţine atmosfera de petrecere, iar magicianul Robert Tudor se va ocupa de momentele magice.

Se face anul de când astfel de evenimente nu au mai avut loc, aşa că am decis să încheiem luna în care am celebrat dragostea cu o nuntă autentică, în varianta Neatza. Nu vor lipsi naşa cârcotaşa, soacra mică îmbufnată, o mireasă mai obosită decât toţi nuntaşii şi un ginerică din alte tablouri!’, a povestit amuzat Răzvan Simion. 

A doua face referire la finala emisiunii „Mireasa'. 

Deși inițial finala emisiunii era programată pentru ziua de sâmbătă, 27 februarie, de la ora 13.45, Antena 1 a făcut o modificare și în ceea ce privește această emisiune fiind într-un final programată pentru ziua de duminică, 28 februarie. 

De la ora 16.00, dragostea va fi celebrată din nou, de data aceasta cu o nuntă adevărată, în marea finală a îndrăgitului reality show matrimonial Mireasa. Concurenţii, tineri dornici sã îşi gãseascã sufletul pereche, sã lupte pentru a-l cuceri şi sã câştige marele premiu vor da bătălia finală duminica aceasta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare