Homepage  / Vedete / Vedete străine

„Wednesday”, Netflix. Ce crede Christina Ricci despre Jenna Ortega și viitorul serial realizat de Tim Burton

„Wednesday”, Netflix. Ce crede Christina Ricci despre Jenna Ortega și viitorul serial realizat de Tim Burton

de Andra Stana,

Jenna Ortega a primit recent „binecuvântarea” din partea Christinei Ricci. Vedeta din „Scream” urmează să o interpreteze pe Wednesday Addams - un rol pe care Ricci l-a jucat în anii '90 - în viitorul serial Netflix despre Familia Addams, „Wednesday”. Iată ce a avut de spus Ricci despre mai tânăra ei colegă de breaslă.

Anunțată ca urmând să se alăture distribuției în luna martie, rolul pe care Christina Ricci îl va juca în „Wednesday” este încă ținut secret. Asta nu a împiedicat-o pe celebra actriță să laude munca lui Ortega și abordarea modernă a lui Burton atât asupra personajului, cât și asupra francizei în sine, scrie collider.com.

Este super amuzant. Mi-a plăcut să lucrez cu Tim [Burton]. Am lucrat cu Gwendolyn Christie, a fost uimitor. Iar Jenna este incredibilă”, a spus Ricci. „Am văzut câteva fotografii cu garderoba înainte de a merge [pe platou], așa că știam [cum arată în personaj] și am fost de părere că este o abordare modernă atât de grozavă a lui Wednesday.”

Ricci a încheiat prin a face o prezentare a serialului spunând: „Este atât de fidel tonului și sufletului [originalului], dar apoi este incredibil de modern și este minunat.”

Cine este Jenna Ortega, înlocuitoarea lui Christina Ricci în noul proiect „Wednesday”

Jenna Ortega va fi Wednesday Addams, în serialul „Wednesday”, realizat de Tim Burton pentru Netflix și ale cărui filmări au fost realizate în România. Jenna Ortega va avea misiunea dificilă de a face față „grelei moșteniri” lăsate de Christina Ricci, care-a interpretat-o pe fiica familiei Addams cu mare succes la public în filmele din anii ’90.

Ortega a jucat în filme precum „The Babysitter: Killer Queen”, „Studio 666”, „X”, „You” și continuarea „Scream” din acest an.

În prezent, actrița se pregătește să se confrunte din nou cu Ghostface, deoarece Ortega începe producția la „Scream 6” foarte curând.

Wednesday” ajunge pe Netflix la sfârșitul anului 2022.

Serialul îi are în rolurile principale pe Jenna Ortega, Christina Ricci, Gwendoline Christie. Catherine Zeta-Jones va putea fi văzută în rolul Morticia Addams, Luis Guzmán, în rolul Gomez Addams și Isaac Ordonez, în rolul Pugsley, fratele mai mic al lui Wednesday.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton