; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dune 1586958340

Warner Bros va lansa filmele de anul viitor simultan în cinematografe și pe HBO Max. Când va fi lansată platforma de streaming în Europa

07 December 2020

Recent, Andy Forssell, directorul diviziei globale HBO Max, a anunțat, în timpul unui Web Summit, că serviciile de streaming HBO din Europa vor fi upgradate la HBO Max din a doua jumătate a anului 2021, informează c21media.net/. 

 

Acesta a mai precizat că Warner Media intenționează să extindă la nivel internațional serviciile platformei HBO Max, pentru ca aceasta să fie disponibilă, în final, în 190 de țări din Europa centrală și de Est, inclusiv România, din nordul Europei, dar și din America Latină. Serviciile HBO existente deja la ora actuală în Europa se vor transforma în HBO Max în anul următor, iar aceasta va însemna dublarea cantității de conținut și adăugarea mai multor facilități de comunicare. 

Casey Bloys, chief content officer la HBO Max, intervievată, la rândul său, în cadrul aceluiași web summit, a adăugat că utilizatorilor le va fi oferită și implicare umană în recomandarea acestor programe. „Vom avea și recomandări standard, dar și prezentări făcute de o persoană, iar această combinație de date și de prezență umană se va accelera în următoarele luni, pentru a asigura un echilibru, a spus aceasta'.

 

Platforma HBO a înregistrat o creștere de 60% pentru fiecare utilizator față de trimestrul anterior pandemiei, a mai precizat Andy Forssell. Abonații au accesat producții originale HBO, precum „Succesiunea', dar și seriale clasice, precum „Clanul Soprano' sau „The Wire'. 

 

Warner Bros Pictures Group a anunțat ieri că va exista un model de distribuție hibrid pentru 2021, în care, timp de o lună, filme noi vor fi disponibile pe HBO Max în aceeași zi cu premiera lor din cinematografele americane. Printre acestea se vor afla filme ca „The Little Things', „Tom & Jerry, „Godzilla vs Kong, „Mortal Kombat, „In The Heights', „Space Jam: A New Legacy', „The Suicide Squad', „Reminiscence', „Malignant', „Dune' și „Matrix 4'.

 

„Cu toate acestea, abonații europeni nu vor beneficia de toate lansările de filme ale WarnerMedia, cum ar fi «Wonder Woman 1984», care sunt rezervate pentru piața SUA', s-a mai precizat. Filmul va fi disponibil, la aproximativ o lună de la lansare, pentru spectatorii Sky din Regatul Unit, de exemplu, care au acces la conținutul HBO prin Sky Atlantic, dar nu se știe dacă acordul va fi extins și în Germania și Italia sau în alte țări europene.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare