; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cinema

Warner Bros a ales antagonistul filmului „Batman”. Cine este actorul ales în doar 24 de ore

18 October 2019

 După ce s-a speculat că Jonah Hill ar urma să semneze contractul pentru a-l juca pe rivalul lui Bruce Wayne / Batman în filmul regizat de Matt Reeves, se pare că actorul a refuzat în cele din urmă să intre în proiectul Waner Bros. Compania a găsit în doar 24 de ore actorul potrivit pentru antagonistul peliculei. 

Și se pare că au reușit să găsească omul potrivit în persoana lui Paul Dano. Actorul cunoscut din peliculele „12 Years a Slave' sau „There Will Be Blood', îi va da viață lui The Riddler, cel care îl va confrunta direct pe Batman, anunță Variety. Mai mult decât atât, reprezentanții Warner Bros. au menționat că în această peliculă Batman, vom avea parte de mai mulți antagoniști. 

Până acum din distribuție au fost anunțați oficiali actorii Robert Pattinson (Batman), Zoë Kravitz (Selina Kyle/Batwoman) și Jeffrey Wright (comisarul Gordon).

Printre actorii care l-au interpretat pe Edward Nygma/The Riddler se află Jim Carrey (în Batman Forever). Frank Gorshin și John Astin au interpretat versiuni ceva mai amuzante ale personajului în serialul Batman al anilor ’60. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare