; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adam Wingard

Warner a găsit un regizor pentru remake-ul la „Death Note”

07 May 2015

După succesul filmelor „You’re Next' și „The Guest' (care nu au venit în România) în Statele Unite, Adam Wingard (foto) a devenit un om foarte curtat de Hollywood. Recent, studiourile Warner i-au propus regia noii adaptări „Death Note', anunță The Hollywood Reporter.

Adam Wingard

După zvonuri care au vehiculat nume ca Gus Van Sant sau Shane Black, în final Wingard se va ocupa de regia acestei versiuni americane a unei manga foarte populare în Japonia, scrisă de Tsugumi Oba și ilustrată de Takeshi Obata.

Povestea îl are în centru pe Light Yagami, un tânăr licean care, după ce găsește din întâmplare un caiet abandonat, se trezește cu o putere supranaturală: aceea de a ucide orice persoană scriindu-i numai numele în caiet, cu o singură condiție – aceea de a-i cunoaște și fața viitoarei victime.

Manga originală a avut un succes enorm în țara sa de origine, unde a fost publicată din decembrie 2003 până în mai 2006, apoi adaptată într-o serie anime regizată de Tetsuro Araki (37 de episoade transmise în Japonia între octombrie 2006 și iunie 2007).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare