; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vlcsnap 2011 10 20 21h48m29s248

Walker, un polițist texan imposibil de ucis. Cine îi va lua locul lui Chuck Norris

27 September 2019

Dacă credeați că „Walker, polițist texan', seria de aventuri care a făcut furori în anii ‛90, cu vestitul Chuck Norris în rolul titular, e o poveste uitată și-ngropată, ei bine, nu! Cum remake-urile se produc azi cu furie la Hollywood, cineva s-a gândit să-l resusciteze și pe justițiarul care a bântuit televiziunile cu atâta succes cu aproape trei decenii în urmă. 

Văduv cu doi copii, polițistul Cordell Walker reușea nu doar să elimine toți răufăcătorii din Texas prin iscusite și imparabile figuri de arte marțiale, ci și să își țină familia unită și, mai ales, să apere moralitatea și curajul de care lumea a avut întotdeauna nevoie. Noul serial omonim, care îl are în rolul titular pe Jared Padalecki, cunoscut din seriale ca „Supernatural: Aventuri în lumea întunericului' și „Fetele Gilmore', continuă exact această linie etică a poveștii. Dacă în trecut polițistul era ajutat să rezolve cazurile de atrăgătoarea procuroare Alex Cahill (Sheree J. Wilson), de această dată Walker va avea o colegă, „prima angajată din istoria Poliției texane'. Împreună, cei doi vor lupta în continuare pentru onoare, libertate și dreptate, adică exact valorile care nu există niciodată în surplus pe planetă. 

După succesul avut de revigorările unor titluri mai vechi, precum „Hawaii 5.0', „MacGyver' sau „Magnum P.I.', revitalizarea aventurilor polițistului texan nu pare o idee păguboasă. Ba chiar reprezintă un titlu așteptat cu mare interes și entuziasm de către rețeaua americană CW, pentru care serialul „Supernatural…', pe care l-a difuzat cu mare succes, este o adevărată instituție, iar Jared Padalecki și colegul său din serial, Jensen Ackles (care este și regizorul câtorva episoade) sunt figuri venerate de fani și prieteni apropiați ai președintelui rețelei, Mark Pedowitz. Acesta le-a spus celor din echipă că, deși „Supernatural…' a ajuns la ultimul sezon, al 15-lea, ușa studiourilor le va fi mereu deschisă și că el va rămâne admiratorul lor.      

În aceste condiții, serialul va fi difuzat, cel mai probabil, tot de rețeaua CW, deși la un moment dat se vehiculase și numele CBS, care a transmis în trecut varianta originală a serialului. În 2005, „Walker, polițist texan' a fost adus pe micul ecran și în varianta unui film pentru televiziune de două ore, intitulat „Testul final' , care a avut aceeași distribuție.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare