; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vunk Simfonic   Bucharest Music Film Festival (foto 1)

Vunk va cânta în octombrie la Sala Polivalentă din București

14 July 2014

Vunk va susține, pe 3 octombrie, un concert la Sala Polivalentă. Biletele au fost deja puse în vânzare și au un discount de 30%. Astfel, cel mai mic pret pentru un bilet ajunge la 39 RON, iar cel mai mare, la 112 RON.

Vunk Simfonic - Bucharest Music Film Festival (foto 1)

Trupa a precizat, într-un comunicat, că acesta este un sales dedicat fanilor care i-au urmat în cele trei concerte bucureștene din acest an, toate sold out, ca un cadou pentru că nu vor mai cânta deloc în Capitală până în octombrie.

Vunk nu a anunțat încă numele concertului și nici conceptul, dar spune că va fi o producție mai spectaculoasă decât cea de la #asasishow – 2013 (considerat de presa de specialitate cel mai mare spectatol indoor al unei trupe din România') și va fi punctul terminus al unei povești magice pe care au spus-o cu Vunk acustic – Autoportrete și Vunk simfonic, ft. Camerata Regala și Bucharest Jazz Orchestra – Dirijor George Natsis.

Odată cu anunțarea presale-ului pentru fani, pe canalul de youtube al trupei poate fi văzut integral #asasishow.

Biletele Vunk –POLIVALENTA (Fan Sales) se găsesc în magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Diverta, în oficiile Poștei Române, la casa de bilete a Sălii Palatului, agențiile Perfect Tour, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe www.iabilet.ro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare