; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1

Vunk, filmări în Veneția pentru ”Iubește-mă #detot”

05 February 2016

Trupa Vunk a filmat ieri la Veneția, în timpul carnavalului care are loc în această perioadă în Orașul Îndrăgostiților, videoclipul pentru noua piesă 'Iubește-mă #detot'.

1

Clipul, regizat de Anton Sandu, are în centru scena unui sărut între două femei, interpretate de Ana Maria Guran, actrița din 'Lumea e a mea', și modelul Ana Maria Ilinca.

2

Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, declară: 'Veneția este un oraș-simbol pentru cele mai multe cupluri. Tot acolo are loc și carnavalul, un context în care lumea își pune măștile sau și le dă jos. Este un moment în care lumea renunță la prejudecăți, la inhibiții, la judecata celor din jur. Iubirea nu are nevoie de măști, ci dimpotrivă, trebuie să ne ajute să ni le dăm jos pe cele pe care ni le punem, involuntar, de cele mai multe ori, în fața celorlati'.

4

Ana Maria Guran mărturisește că este la prima experiență de acest gen: A fost o experiență superinteresantă, am avut parte și de întâmplări amuzante, turiștii ne opreau și ne făceau poze. Scena de sărut între cele două protagoniste a fost filmată cu maximum de profesionalism, m-am înțeles foarte bine cu Ana Maria și pot să spun că dintotdeauna am susținut iubirea dintre persoanele de același sex'.

5

14 ore au durat filmările pentru clipul piesei 'Iubește-mă #detot' care urmează să fie lansat de trupa Vunk în curând.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare