; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vunk HRC 16 dec 2015 13

Vunk cântă, pe 22 martie, la Hard Rock Cafe

15 March 2016

Vunk va susţine un concert pentru Vunkoholici, cei dependenţi' #DeTOT de muzica trupei, pe 22 martie, la Hard Rock Cafe. Cornel şi colegii săi vor celebra prietenia, alături de invitaţii speciali, Ovidiu Anton (câştigător al Selecţiei Naţionale Eurovision), Florena şi Cristina Bălan.

Vunk HRC 16 dec 2015-13

Prietenia se leagă mai uşor atunci când ştim cum îi cheamă pe cei din jurul nostru. Astfel, toţi spectatorii vor purta în piept stickere primite la intrare, pe care va fi scris numele fiecăruia: „Sunt… şi sunt Vunkoholic'. Fiecare dintre cei prezenţi în sală va şti cum îi cheamă pe cei de lângă el şi va putea intră în vorbă mai uşor', a spus Cornel despre show-ul său.

2

Invitaţi la acest concert vor fi Ovidiu Anton, prieten vechi care a câştigat Eurovisionul cu o piesă rock, şi Florena, care a fost revelaţia concursului. Fiind prezentator al concursului am fost atent la ei şi mi-am dorit să îi invit într-un concert de-al nostru. Cristina Bălan, castigătoarea de la „Vocea României', ne este, de asemenea, prietenă apropiată şi cu ea o să cântăm o piesă care de obicei nu e în setlistul concertelor VUNK, dar care este piesa ei preferată de la noi', a mai zis liderul trupei Vunk.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare