; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Victor Slav si Catalin Cazacu1

„Vulturii” Victor Slav și Cătălin Cazacu se alatură juriului „Bravo, ai stil!”, în această săptămână

19 February 2019

De saptamana aceasta, doua vedete debordand de energie se alatura juratilor emisiunii Bravo, ai stil!'. Victor Slav si Catalin Cazacu isi vor face maine aparitia, in cadrul cadrul show de fashion, Bravo, ai stil!', ca jurati cu drepturi depline.

Pe parcursul intregii saptamani, si in Gala, cei doi vulturi de noapte vor trasa', alaturi de juratii emisiunii Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Catalin Botezatu, soarta concurentelor care aspira la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, din cadrul Bravo, ai stil!'.

Primiti cu bratele deschise, atat de catre colegii de platou, cat si de catre concurente, Victor si Catalin sunt gata sa imparta, sau sa ia stelute, celor 9 concurente.

Astazi sunteti doi intr-unul si trebuie sa va sfatuiti pentru fiecare steluta pe care o oferiti pentru ca veti da o singura steluta fetelor', ii informeaza Ilinca Vandici.

Vom fi intransigenti', transmit Vulturii.

Cum se vor descurca vulturii' Victor Slav si Catalin Cazacu in postura de jurati, aflati maine, de la ora 22:00, intr-o noua editie Bravo, ai stil!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare