; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Vrei să fii milionar?” începe la Kanal D pe 24 august

11 August 2011

Primii concurenți au făcut deja cunoștiință cu Virgil Ianțu și au intrat în focurile concursului „Vrei să fii milionar?'. Primul episod al show-ului a fost deja filmat și așteaptă să fie difuzat, pe 24 august, de la ora 20.00.

Toți participanții au trecut deja prin faza de departajare „Fastest Finger First', iar cei mai rapizi au ajuns față în față cu Virgil Ianțu pe celebrul scaun, de unde viața lor se poate schimba radical.

Virgil Ianțu a fost în elementul lui

Tensiunea a crescut progresiv de-a lungul filmărilor. Nu numai în rândul concurenților, cât și în rândul publicului și al echipei de filmare. Au existat însă și momente care au detensionat atsmofera.

Ianțu a primit „binecuvântarea și norocul' din partea regizorului de platou, care l-a pupat pe creștet.

este un format de care m-am atașat foarte mult și în care mă simt confortabil. Cunosc deja pașii de urmat, iar acum rolul meu este să îi fac pe concurenți să uite de emoțiile inerente unui asemenea concurs și să răspundă corect la întrebări', a declarat prezentatorul emisiunii, Virgil Ianțu.

„Vrei să fii milionar?' va putea fi urmărit la Kanal D, începând cu 24 august, de miercuri până vineri, de la ora opt seara.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare