; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

NEVERSEA

Vrei să ajungi la cel mai tare festival al verii? PRO TV te trimite la NEVERSEA

22 April 2019

În mai puțin de 3 luni începe a treia ediție a celui mai mare festival pe plajă din România: NEVERSEA. 7 scene, cei mai tari artiști ai momentului, răsărituri de neuitat pe muzica preferată și zeci de mii oameni din întreaga lume de-abia așteaptă momentul în care se vor deschide porțile NEVERSEA.

 

Vrei să ajungi și tu la cel mai tare festival al verii de la malul mării? PRO TV te trimite la NEVERSEA și a pregătit un concurs cu… vers! Mecanismul este foarte simplu, tot ce trebuie e să-ți testezi creativitatea și poți câștiga una dintre cele 5 invitații duble la NEVERSEA.

 

Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina de concurs de pe protv.ro și să scrii continuarea:

Foaie verde vers viral, eu mă duc la festival!

………………………………

 

Te poți înscrie în concurs până pe 10 mai de câte ori vrei. Cu cât ești mai creativ, cu atât ai mai multe șanse să mergi la NEVERSEA cu bilete câștigate! Bineînțeles, trebuie să ai peste 18 ani și să ai domiciliul în România. Toate informațiile despre concurs și condițiile de participare sunt detaliate în regulamentul concursului.

 

Anul acesta, la NEVERSEA e un line-up de invidiat, iar Afrojack, G-Eazy, Jessie J, Lost Frequencies, Sean Paul și Steve Aoki sunt doar câțiva dintre cei anunțați până acum. Organizatorii spun că mai urmează și alte nume, așa că fiți pe fază, au multe surprize!

 

Înscrie-te la concurs pe protv.ro și poți câștiga bilete la NEVERSEA.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare