; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liviu Vârciu

Liviu Vârciu face casting pentru “Roata norocului”

17 January 2013

Liviu Vârciu  şi Ana-Maria Barnoschi îi invită la casting, în Bucureşti, pe toţi cei care vor să participe la show-ul Roata norocului' de la Kanal D.

Sâmbătă, 19 ianuarie, şi duminică, 20 ianuarie, la AFI Palace Cotroceni (etaj 1, zona Cinema City),  de la 11.00 la 19.00, toţi doritorii care au împlinit vârsta de 18 ani îşi pot pune la bătaie isteţimea şi carisma pentru a intra în competiţie.

Vă aşteptăm la casting, nu uitaţi buletinele şi umorul acasă! Avem nevoie de concurenţi spontani şi inteligenţi, pe care să nu îi sperie consoanele şi vocalele.

“Premiile sunt cât se poate de palpabile”

Acest casting este o şansă reală, pe care nu ar trebui să o rateze nimeni! Nu numai că ne distrăm pe cinste în emisiune, dar cei care participă îşi pot mobila casa, pot câştiga gadgeturile pe care le-au visat sau pot deveni, dacă sunt foarte norocoşi, posesorii unei maşini. Premiile sunt cât se poate de palpabile şi mă bucur enorm când văd că putem să facem oamenii fericiţi la !', a declarat Liviu Vârciu.

Pe lângă interviurile de recrutare ale potenţialilor concurenţi, vor fi organizate în spaţiile amenajate de Kanal D evenimente pentru publicul larg. Astfel,  cei prezenţi, fie că îşi doresc sau nu înscrierea la concursul televizat, îşi vor putea exersa norocul la Roată câştigând premii instant.

Emisiunea Roata norocului' este difuzată de miercuri până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare