; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Vorbeste lumea” (Pro TV) sărbătorește 2 ani cu o ediție specială

„Vorbeste lumea” (Pro TV) sărbătorește 2 ani cu o ediție specială

13 July 2017

Astăzi se împlinesc doi ani de la lansarea emisiunii „Vorbește lumea'. Adela Popescu și Cove au pregătit o ediție specială, de sărbătoare, la care i-au invitat pe Andreea Esca, Smiley, Nicole Cherry, Fly Project, Mandinga și mulți alții.

„Mă bucur foarte mult să fac parte din această echipă minunată! Sunt înconjurată de oameni minunați, care își fac cu pasiune meseria și sunt determinați de a ne aduce în platou cele mai tari subiecte și cei mai frumoși invitați. De la ora 10:30, vă așteptăm alături de noi la o petrecere pe cinste!', a declarat Adela Popescu.

„Lume, lume! Vorbește lumea că au trecut doi ani de la lansare și că vom avea o serie de super invitați, care vor să ne fie alături în acest moment important! Pregătim multe suprize și abia aștept să ne distrăm împreună! La mulți ani, Vorbește lumea!', a spus Cove.

În fiecare săptămână, de luni până vineri, de la 10:30 la 13.00, Adela Popescu și Cove aduc cele mai noi subiecte în materie de evenimente mondene, celebrități, dar și sfaturi utile despre make-up, hair, modă și multe altele.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare