Homepage  / Televiziune

Vorbește Lumea împlinește astăzi 8 ani! Echipa show-ului de la Pro TV sărbătorește în platou cu o ediție specială

Vorbește Lumea împlinește astăzi 8 ani! Echipa show-ului de la Pro TV sărbătorește în platou cu o ediție specială
7

de Roxana Mirea,

Emisiunea „Vorbește Lumea”, de la Pro TV, împlinește astăzi, 13 iulie 2023, 8 ani de existență. Așadar, echipa show-ului de la Pro TV sărbătorește în platou cu o ediție specială, plină de veselie, râsete și informații utile. 

Vorbește Lumea împlinește 8 ani 

De 8 ani, emisiunea „Vorbește Lumea” dă startul zilelor cu multă voie bună. De 8 ani, transformă diminețile telespectatorilor în momente pline de energie și aducem zâmbetul pe buze telespectatorilor. De 8 ani, show-ul dă inspirație la distracție! Astăzi, 13 iulie, Vorbește Lumea împlinește 8 ani de când aduce veselie, râsete și informații utile în casele telespectatorilor PRO TV.  

De la ora 10:30, Lili, Shurubel și Bogdan le vor aduce celor de acasă o ediție aniversară specială, plină de emoții, care va sărbători conexiunea dintre oameni. Prin urmare, 8 povești de viață a 8 telespectatori fideli vor ajunge cunoscute de o țară întreagă.  

Ediția va continua să aibă cifra 8 drept element central în toate rubricile sale. Cei de acasă vor învăța 8 exerciții noi, menite să sporească rezistența fizică, un fel de mâncare special, preparat din 8 ingrediente, puterea și semnificația cifrei 8, precum și 8 lucruri amuzante despre Vorbește Lumea. 

vorbeste-lumea-implineste-astazi-8-ani-echipa-show-ului-de-la-pro-tv-sarbatoreste-in-platou-cu-o-editie-speciala-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Surprizele vor continua, iar Prestige Orchestra și Mario Fresh vor fi câțiva dintre invitații speciali care își vor face apariția în ediția specială din 13 iulie.  

Acești 8 ani reprezintă o călătorie frumoasă, în care o simplă idee s-a transformat în ceva extraordinar. Cifra 8 reprezintă infinitul și sperăm să aducem bucurie în sufletele celor care ne-au fost alături de la început și care vor rămâne aproape de acum înainte. De ziua noastră, vrem să-i punem în prim-plan pe cei care ne-au ajutat să creștem și să ne bucurăm de succes, și anume telespectatorii noștri”, declară Andreea Caranda, Producătorul Executiv al emisiunii.  

Nu ratați Vorbește Lumea în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:30! 

Sursa Foto: Instagram, Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton