; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina jolie

Vom avea supereroi noi! Angelina Jolie negociază pentru un rol principal în filmul Marvel, „The Eternals”

29 March 2019

Actrița Angelina Jolie este în negocieri pentru a se alătura distribuției noului film Marvel – „The Eternals', povestea unor ființe nemuritoare, rezultat al unor experimente gentice.

Hollywood Reporter anunță că fosta Lara Croft este în negocieri pentru un rol în „The Eternals'. Nu se știe despre ce rol va fi vorba și nici cum se va numi personajul său, iar Marvel nu a dat deocamdată niciun răspuns solicitărilor din partea site-ului american.

„Eternii' sunt o specie superputernică din universul Marvel. Corpul lor, în parte compus din energie cosmică, îi face aproape nemuritori. Sunt rezultatul unor experimente genetice făcută de Celeștii cu care ne-am mai întâlnit și în „Captain Marvel'.

Scenariul, scris de Matthew și Ryan Firpo, spune povestea de dragoste dintre Ikaris, care vrea să rămână în cosmos, și Sersi, care preferă mai degrabă compania oamenilor. Fanii Marvel ar trebui să-l știe pe Ikaris pentru că el este „Primul Etern' și este capabil să folosească Flacăra Albastră. Cât despre Sylvia Sersi, aceasta este mai degrabă amatoare de serate mondene și lupte după învechitele tehnici pământene. Și ar fi rolul perfect pentru Angelina Jolie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare