Homepage  / Netflix

Volumul 2 din The Witcher, sezonul 3. Netflix a lansat un nou trailer pentru ultimele episoade cu Henry Cavill

Volumul 2 din The Witcher, sezonul 3. Netflix a lansat un nou trailer pentru ultimele episoade cu Henry Cavill
27

de Andra Stana,

Netflix a lansat trailerul oficial și noi imagini pentru Volumul 2 din The Witcher: Sezonul 3. Primele 5 episoade din acest sezon au fost lansate pe 29 iunie, iar ultimele 3 episoade vor ajunge pe Netflix pe 27 iulie. Războiul este o afacere de familie când vine vorba de The Witcher. Asta o demonstrează și noile imagini lansate de Netflix.  

UPDATE, 25 iulie 2023:

Netflix a lansat un nou trailer pentru The Witcher: Sezonul 3, volumul 2

Volumul 2 din The Witcher: Sezonul 3, cu Henry Cavill în rolul principal, poate fi urmărit de joi, 27 iulie pe platforma de streaming. Până atunci, Netflix a lansat al doilea trailer, care le arată fanilor noi imagini din ceea ce urmează să se petreacă în serial.

Henry Cavill apare într-un ultim trailer pentru The Witcher. Vedem crâmpeie din mai multe conflicte pe Thanedd. În special, o încăierare între Geralt și vrăjitorul Vilgefortz ar trebui să merite să fie urmărită. Vedem, de asemenea, imagini cu Ciri într-un deșert, ceea ce se întâmplă spre finalul Time of Contempt.

Bucurați-vă pentru ultima oară de Geralt al lui Cavill. Ultimele trei episoade din sezonul 3 din The Witcher vor fi difuzate pe Netflix pe 27 iulie.

După cum s-a raportat pentru prima dată în toamna anului trecut, „The Witcher” a fost reînnoit pentru un al patrulea sezon – dar vestea a venit cu precizarea că fanii vor avea parte de un nou Geralt. Henry Cavill îi va preda frâiele lui Liam Hemsworth pentru sezonul 4.

Volumul 2 din The Witcher, sezonul 3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 27

Despre The Witcher: Sezonul 3

Sub amenințarea monarhilor, magilor și bestiilor de pe Continent, care se întrec să o captureze, Geralt o ascunde pe Ciri, hotărât să-și protejeze familia proaspăt reunită de cei care amenință să o distrugă. Yennefer, căreia îi revine sarcina de a o iniția pe Ciri în tainele magiei, îi duce la fortăreața protejată Aretuza, unde cu toții speră să afle mai multe despre puterile neștiute ale fetei.

Spre surprinderea lor, însă, descoperă că au ajuns în mijlocul unui câmp de bătălie. Acesta este dominat de corupție politică, magie neagră și trădare. Dacă nu vor să se piardă unii pe alții pentru totdeauna, trebuie să riposteze și să riște totul.

Știrea inițială, 14 iulie 2023:

Netflix, trailer pentru Volumul 2 din The Witcher: Sezonul 3 

Netflix a lansat trailerul oficial și noi imagini pentru Volumul 2 din The Witcher: Sezonul 3. Având în vedere că este ultimul sezon al lui Henry Cavill în The Witcher, imaginea neliniștitoare a lui Geralt plutind fără viață în apă are o greutate în plus. 

Netflix a lansat primul trailer pentru The Witcher sezonul 3, Vol. 2, care cuprinde ultimele trei episoade din seria actuală. Imaginile se încheie cu Geralt al lui Cavill în plină bătălie, când adversarul său îi sfărâmă sabia în bucăți. Apoi avem această ultimă imagine a unui (potențial?) mormânt acvatic, potrivit Entertainment Weekly.

Liam Hemsworth, starul din The Hunger Games, va prelua rolul lui Geralt începând cu sezonul 4 din The Witcher, și au existat întrebări legate de modul în care va avea loc această tranziție din perspectiva poveștii. Se va schimba pur și simplu interpretul fără prea multe explicații? Sau povestea însăși va aborda faptul că există o persoană complet diferită în ghetele lui Geralt? 

Se pare că varianta din urmă. Unul dintre producătorii executivi ai serialului, Tomek Baginski, a declarat pentru Yahoo U.K.: „Avem un plan foarte, foarte bun pentru a-l prezenta pe noul Geralt și noua noastră viziune asupra lui Geralt cu Liam. Nu intrăm în profunzime în aceste idei pentru că ar fi un spoiler uriaș, [dar] este, de asemenea, foarte, foarte aproape de ideile meta care sunt adânc înfipte în cărți, în special în cartea a cincea.” 

Volumul 2 din The Witcher: sezonul 3 va avea premiera pe 27 iulie, atunci când vor fi lansate ultimele 3 episoade cu Henry Cavill în rolul lui Geralt.  

Everyones EnemyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  18 / 27

Cine joacă în The Witcher, sezonul 3 

 Distribuția din The Witcher: sezonul 3 este: Henry Cavill (Geralt of Rivia), Anya Chalotra (Yennefer of Vengerberg), Freya Allan (Princess Cirilla of Cintra), Joey Batey (Jaskier), Myanna Buring (Tissaia), Eamon Farren (Cahir), Mimî M Khayisa (Fringilla), Royce Pierreson (Istredd), Anna Shaffer (Triss Merigold), Mecia Simson (Francesca), Tom Canton (Filavandrel), Mahesh Jadu (Vilgefortz), Graham McTavish (Dijkstra), Cassie Clare (Philippa), Hugh Skinner (Radovid), Wilson Mbomio (Dara), Lars Mikkelsen (Stregobor), Terence Maynard (Artorius),  Simon Callow (Codringher), Liz Carr (Fenn), Therica Wilson-Read (Sabrina), Safiyya Ingar (Keira), Rochelle Rose (Margarita), Michalina Olszanska) (Marti), Robbie Amell (Gallatin), Jeremy Crawford (Yarpen), Bart Edwards (Emhyr), Aisha Fabienne Ross (Lydia), Christelle Elwin (Mistle), Meng’er Zhang (Milva).

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton