; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: “Vocile României” cântă pentru a salva o viaţă

11 April 2013

Dincolo de emoţii şi competiţia din timpul show-ului, concurenţii de la “Vocea României” au reuşit să lege prietenii adevărate şi să dea o lecţie de solidaritate.

Imediat după terminarea concursului, Vlad Simon, concurent în echipa lui Horia Brenciu, a cunoscut-o pe Diana, fata de care s-a îndrăgostit “instant şi iremediabil”. La puţin timp, o veşte neaşteptată le-a zdruncinat povestea de dragoste.

La numai 25 de ani, Diana suferă de o boală necruţătoare, cancer limfatic în stadiul IV. Şansa ei de a câştiga lupta cu boala constă într-un set de medicamente scumpe, al căror preţ ajunge la ordinul zecilor de mii de euro.

10

Picture 1 of 5

“În primă fază de simţi blocat, legat de mâini şi de picioare. Mintea este invadată de un gol imens şi pare că totul se prăbuşeşte în jurul tău. După ce am asimilat vestea, am început să caut soluţii. Aşa mi-a venit ideea acestor concerte împreună cu foştii concurenţi de la “Vocea României”. M-am bucurat enorm să văd că feedback-ul a fost unul extraordinar”, a povestit Vlad.

Silviu Paşca, Fely Donose, Cezar Dometi, Maria Cojocaru, Maria Alexievici, Ricardo Caria, Laura Gherescu, Ciprian Teodorescu, Camelia Sterea, Vizi Imre, Julie Mayaya sau David Bryan sunt doar câteva din vocile care vor urca pe scenele din Iaşi, Sibiu, Braşov sau Timişoara pentru viaţa Dianei. Datele şi locaţiile concertelor urmează să fie anunţate în curând.

Conturile deschise pentru Diana:

Diana Maria Stanciu

LEI: RO23BTRL 0330 1201 H763 01XX

Eur: RO95BTRL 03304201 H763 01XX

Banca Transilvania – sucursala Sibiu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare