; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vocile României deschid concertul Taxi de la Arene

19 May 2013

Concertul Taxi din 6 iunie, de la Arenele Romane din Bucureşti, va fi deschis de Compania de Artişti „Dorians Art', pentru care profesoara de canto Dana Dorian a selectat mai mulţi dintre foştii participanţi de la concursul de talente „Vocea României' (Pro TV).

Ea a acceptat invitaţia lui Dan Teodorescu&Co. de a pregăti un program special pentru eveniment, alături de elevii săi, cărora spune că le predă adesea piese Taxi, „un examen pe care puţini îl trec, Dan Teodorescu având un stil aparte de a versifica, greu de abordat chiar şi de profesionişti'.

Concertul va fi deschis cu melodii interpretate de Dragoş Chircu, Anthony Icuagu (foto), Cristina Caramarcu în duet cu Marcel Lovin, Daria Corbu, Ciprian Teodorescu şi Bianca Cristea şi duetul Vlad Stoia – Beatrice Vlădan.

Programul va începe puţin după ora 20.00, aşa că spectatorii sunt rugaţi să vină din timp la spectacol. Biletele sunt disponibile prin Reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la Call Center 1951 şi pe www.eventim.ro).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare