; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CC1K3044

“Vocea României” revine, sâmbătă, la Pro TV

27 September 2013

CC1K3044Sâmbăta aceasta, pe 28 septembrie, “Vocea României' revine la Pro TV cu un nou sezon, gata să-i aducă în față publicului pe următorul Ștefan Stan sau Julie Mayaya.

Câștigătorul titlului de “œVocea României' va intra în posesia marelui premiu în valoare de 100 000 de euro, precum și a unui contract cu Universal Records pentru un an de zile.

În prima fază, cea a audițiilor pe nevăzute, antrenorii vor avea misiunea de a-și forma echipele de câte paisprezece concurenți cu care să între în luptă.

Horia Brenciu, Loredana, Smiley şi Marius Moga și-au pus la punct strategiile “de atac”.

“€œAm învățat că nu tot ce zboară se mănâncă și că, de multe ori, chiar dacă există concurenți care întorc toate scaunele, asta nu înseamnă că nu vor fi și surprize. Pot face senzație concurenți la care nu s-a întors decât un singur scaun, cum a făcut Canaf, de exemplu, și să devină staruri', a declarat Loredana.

Pavel Bartos, prezentatorul show-ului, va condimenta și în acest sezon competiția. Bartos va pune gaz pe foc în momentele tensionate, le va reaminti antrenorilor regulamentul și îl va alimenta pe Horia cu ciocolată că să îi păstreze energia la cote maxime.

Julie Mayaya, “€œVocea României” din cel de-al doilea sezon, Vizi Imre, Tibi Scobiola și Cristi Nistor, finaliștii care au făcut senzație în sezonul trecut, vor cânta în deschiderea show-ului din 28 septembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare