Homepage  / Televiziune

„Vocea României” revine pe micile ecrane cu un nou sezon plin de concurenți talentați. Regulile concursului au fost modificate

„Vocea României” revine pe micile ecrane cu un nou sezon plin de concurenți talentați. Regulile concursului au fost modificate
6

de Redactia Tvmania,

Un nou sezon Vocea României începe pe 13 septembrie, de la 20:30, la PRO TV și, în același timp, pe VOYO. Concurenți cu voci senzaționale sunt pregătiți să urce pe scenă și să scrie istorie anul acesta, iar Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu alături Theo Rose și Smiley sunt gata să apese butonul și să se lupte pentru cei care îi vor uimi.

„Vocea României” revine pe micile ecrane cu un nou sezon plin de concurenți talentați

„În premieră absolută în audițiile pe nevăzute avem butonul: super-block. Fiecare antrenor îl poate folosi o singură dată și oricând își dorește. Puterea super-block-ului – uriașă”, va explica Pavel Bartoș încă de la începutul emisiunii.

Cât de tare îi va ajuta sau încurca acest nou buton, descoperim în doar câteva ore. O concurentă a reușit să-l determine pe unul dintre antrenori să ia o decizie în premieră: „E prima dată, la Vocea României, când îmi permit să mă duc la toate scaunele, să le întorc și să nu se supere nimeni pe mine”. Dacă a fost o decizie bună sau nu, aflăm în această seară.

Vocea RomânieiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cei care urcă pe scenă își pun sufletul în prestația pe care o au, iar emoțiilor lor au baze solide în trecut: „Muzica mă ajută întotdeauna când am o zi grea, dar de obicei, mă face să mă simt în alt univers. Am fost mai plinuț la viața mea, am dat jos vreo 40 kg și normal că a fost greu să faci o carieră în muzică când nu arăți ca ceilalți. Imaginea contează foarte mult în ziua de astăzi”, va spune, în lacrimi, unul dintre concurenți.

Vocea României a ajuns la cel de-al 12-lea sezon

Cele mai intense emoții ale concurenților și antrenorilor au fost trăite, de-a lungul timpului, pe scena care le-a făcut vocile auzite. Vocea României revine în cel de-al 12-lea sezon, iar antrenorii Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley, alături de prezentatorul Pavel Bartoș, sunt pregătiți să dea muzica mai tare, începând cu 13 septembrie, în fiecare vineri, de la 20:30.

Antrenorii Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley sunt pregătiți să asculte vocile concurenților deja înscriși în concurs, să aleagă cele mai inedite timbre vocale și să le ofere telespectatorilor un spectacol pe care nu-l vor uita prea curând.

Fiecare dintre ei își dorește să câștige finala, iar pentru asta, audițiile pe nevăzute sunt încărcate cu decizii importante, întrucât nu este suficient doar să se întoarcă, ci și să găsească argumentele potrivite pentru ca participanții să vină în echipa lor, dacă aceștia vor impresiona mai mulți antrenori.

Sursă foto: PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton