Homepage  / Televiziune

Premieră la „Vocea României”: Tudor Chirilă a apăsat butonul de super-block: „Mi-e frică că-l folosesc rău”

Premieră la „Vocea României”: Tudor Chirilă a apăsat butonul de super-block: „Mi-e frică că-l folosesc rău”
9

de Redactia Tvmania,

Voci surprinzătoare au răsunat în prima ediția al noului sezon al emsiunii „Vocea României”, iar antrenorii și-au folosit toate atuurile pentru a avea concurenții favoriți în echipele lor, iar pentru prima dată în emisiune, s-a apăsat noul buton.

Premieră la „Vocea României”: Tudor Chirilă a folosit butonul de super-block

„În premieră absolută în audițiile pe nevăzute avem butonul: super-block. Fiecare antrenor îl poate folosi o singură dată și oricând își dorește. Puterea super-block-ului – uriașă”, va explica Pavel Bartoș încă de la începutul emisiunii.

„La fata asta, eu îmi folosesc super-block, dar mi-e frică că-l folosesc rău. Mie mi se pare că cel mai bine de până acum a vorbit… Smiley!”, a spus Tudor Chirilă înainte să-l blocheze pe Smiley.

Diana Toader care a deschis seara și a întors toate scaunele, merge mai departe în echipa Irinei, la fel și Valeria Pricope care a interpretat piesa artistei de peste Prut.

Valeria PricopeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Silviu Mircescu, actorul care a surprins cu momentul său, continuă drumul la Vocea României alături de Theo și Horia, iar echipa lor a mai câștigat o voce dorită: David Marshall.

Aura Șova și Anda Domșa concurentele care i-au surprins pe toți antrenorii, l-au ales pe Tudor Chirilă, iar după un moment emoționant, Iris Parocescu s-a alăturat echipei. Seara s-a încheiat cu o victorie pentru Smiley, care și-a dorit să-l aibă în echipă pe Robert Lukian, iar după ce a ascultat pledoariile tuturor antrenorilor, concurentul a decis să rămână la Vocea României în echipa Smiley.

„Vocea României” a ajuns la cel de-al 12-lea sezon

Audițiile pe nevăzute continuă vinerea viitoare, de la 20:30! Nu ratați o nouă ediție Vocea României care poate fi văzută, în avans, pe VOYO.

Antrenorii Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley sunt pregătiți să asculte vocile concurenților deja înscriși în concurs, să aleagă cele mai inedite timbre vocale și să le ofere telespectatorilor un spectacol pe care nu-l vor uita prea curând.

Fiecare dintre ei își dorește să câștige finala, iar pentru asta, audițiile pe nevăzute sunt încărcate cu decizii importante, întrucât nu este suficient doar să se întoarcă, ci și să găsească argumentele potrivite pentru ca participanții să vină în echipa lor, dacă aceștia vor impresiona mai mulți antrenori.

Sursă foto: PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton