; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Vocea României”, doar la un pas de show-urile live

20 November 2012

Lupta pentru un loc în show-urile Live' de la Vocea României este pe ultima sută de metri! Marți, 20 noiembrie de la ora 20:15, ultimii concurenți se vor duela pe scena show-ului de la Pro TV. Dintre cei rămași, doi participanți din fiecare echipa vor intra la Cântecul decisiv', adică vor interpreta încă o data melodia pe care au cântat-o la Audițiile pe nevăzute'.

În urma prestației lor, antrenorul va decide cine merge sau nu mai departe, astfel încât fiecare dintre cei patru, Smiley, Loredana, Marius Moga și Horia Brenciu vor ajunge cu câte 6 concurenți în etapele Live.

Ultima ediție a Confruntărilor' va fi plină de surprize. Pe scenă vor urca voci mult așteptate de telespectatori, cum ar fi Tibi Scobiola, Fely Donose, Robert Reamzy, Cristina Bondoc, Maria Cojocaru sau Monica Odagiu.

După ce au avut schimburi de replici destul de aprinse, Marius Moga și Horia Brenciu dovedesc că sunt niste profesioniști desăvârșiți, care apreciază o voce excepțională atunci când o aud. Astfel, Horia se ridică în picioare și aplaudă unul din duetele de senzație pregătite de Marius Moga! Prestația de pe scenă i-a impresionat pe toți cei patru antrenori, Moga având de luat una dintre cele mai grele decizii ale serii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare