; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Bobonete si Robert Tudor

„Vocea României Junior” se pregătește de start. Ce spune Mihai Bobonete despre noul show

24 February 2017

Duminica aceasta, de la 20:30, începe „Vocea României Junior', show prezentat de Mihai Bobonete și magicianul Robert Tudor. 

'Eu m-aș uita la Vocea României Junior chiar dacă n-aș fi prezentator, pentru că eu cred că este primul format cu adevărat excepțional în ceea ce privește copiii cu voci fenomenale de la noi din țară. Nu face decât să ateste faptul că există talent și mai jos de 14 ani.', a spus Mihai Bobonete despre „Vocea României Junior'.

Robert Tudor a completat:

'Abia aștept să ascultați cele mai bune voci de copii din România și să vă bucurați de un spectacol pe cinste începând de duminică! Andra, Marius Moga și INNA fac o echipă minunată, iar concurenții care au venit la audițiile pe nevăzute sunt făcuți să cânte! O să fie show, o să fie magie și o să fie distracție!'.

Concurenții vor lupta pentru marele premiu – 50.000 de euro

Misiunea celor trei antrenori, Andra, Marius Moga și INNA, va fi una dificilă în prima ediție de audiții pe nevăzute.

„Duminica aceasta, vom asculta melodii interpretate extraordinar în engleză, română, franceză sau albaneză și vom avea parte de o surpriză incredibilă din partea unui concurent de numai șapte ani. Puștiul, plin de energie și entuziasm, are ritmul în sânge și îi va uimi pe antrenori nu doar cu vocea lui, ci și cu mișcările electrizante de rockn roll, dar va face și mărturisiri despre o colegă pe care o place foarte mult', se arată într-un comunicat de presă Pro TV.

Tot în prima ediție, unul dintre concurenți, foarte sigur pe el, va spune: 'Eu, la Vocea României Junior vreau să fiu foarte rock, vreau să șochez publicul!', iar altul, plin de emoții, va spune în culise: 'Eu am sperat până în ultimul moment că un scaun se va întoarce, dar speranța moare ultima.'.

Duminică, de la 20:30, nu va lipsi nici disputa dintre antrenori pentru cele mai bune voci ale primului sezon „Vocea României Junior'. Andra, Moga și INNA vor lupta cu toate armele și vor face tot posibilul să-și formeze cele mai tari echipe cu care să meargă mai departe către marele trofeu și premiul în valoare de 50.000 de euro.

Citește și:

Mihai Bobonete, despre „Vocea României Junior': 'Am inventat bila de energie care întoarce antrenorul'

„Vocea României Junior' începe în curând la Pro TV. Ce spun jurații despre noul show

Pro TV anunță prezentatorii primului sezon „Vocea României Junior'

Andra este cel de-al treilea antrenor la „Vocea României Junior'

După Inna, Marius Moga e al doilea antrenor la „Vocea României Junior'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare