; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antrenorii Vocea Romaniei Junior

FOTO. „Vocea României Junior”: 9 copii au ajuns în semifinala show-ului de la Pro TV

27 March 2017

Cea mai dificilă etapă a competiției „Vocea României Junior', confruntările, s-a încheiat duminică seară. 27 de concurenți, nouă în fiecare echipă, au luptat pentru un loc în semifinală, însă antrenorii au fost nevoiți să ia decizii grele și să aleagă numai câte trei voci extraordinare pentru semifinală. 

Esra Lepadatu, Ionut Ciurea si Maia Malancus

Prima bătălie a fost în echipa Moga. Antrenorul i-a ales pe Esra Lepădatu, Maia Mălăncuș și micuțul Ionuț Ciurea să deschidă seara confruntărilor. Cei trei s-au împrietenit la repetiții, au lucrat foarte bine împreună, însă au intrat în ring hotărâți să lupte și să câștige. Au cântat melodia Tot mai sus și au reușit să-și impresioneze antrenorul, însă la final numai unul a mers mai departe, iar alegerea lui Marius a fost:

'Vreau să știți că sunteți toți trei niște câștigători. O să merg mai departe cu Maia.'.

Giulia Tabara, Maria Raducanu si Teodor Danci

Confruntările au continuat cu echipa Andra! Giulia Tabără, Teodor Danci și Maria Răducanu au pregătit în detaliu momentul prezentat, au învățat foarte multe lucruri, au fost extrem  de serioși și dedicați și au făcut tot posibilul să impresioneze încă o dată. Concurenții au cântat piesa Flash light, au transmis foarte multă emoție, iar decizia Andrei a fost una extrem de dificilă, a izbucnit în lacrimi și a spus:

'Niciodată nu mi-a tremurat vocea așa. Ați fost minunați! Momentul a ieșit exact cum ne-am dorit, cum ne-am propus la repetiții. Ați reușit, ați fost foarte buni! O să merg mai departe cu Teodor!'.  

Eva Margina, Andrei Ciurez si Sonia Apostol

A urmat echipa INNA cu trei concurenți foarte simpatici și gata de luptă! Andrei Ciurez, Sonia Apostol și Eva Margină au pregătit o melodie sensibilă, Ochii tăi, și, chiar dacă s-au împrietenit la repetiții, au intrat în ring deciși să lupte pentru un loc în etapa următoare a competiției. Vocile celor trei concurenți s-au completat perfect și împreună au transmis emoție și foarte multă putere, însă la final numai unul a reușit să ocupe un loc în semifinală.

'Voi merge mai departe cu Andrei!', a spus INNA și a mers pe scenă pentru a-și îmbrățișa echipa.

Adrian Ivan, Diana Movila si Theodor Andrei

A doua confruntare din echipa Moga a fost una la fel de puternică. Antrenorul i-a ales pe Andrei Theodor, Adrian Ivan și Diana Movilă să se bată pentru un loc în semifinală. Juniorii au intrat în ring, fiind siguri de calitățile lor vocale și au cântat melodia Black or white. Cei trei au electrizat publicul cu energia lor și i-au făcut lui Moga alegerea extrem de grea. Antrenorul a spus cu lacrimi în ochi:

'Bravo! Echipa mea nu se oprește aici, la confruntări. Vă iubesc pe toți trei! O să merg mai departe cu Teo!'.

Daria Oprea, Karina Stefan si melanie Serban

Echipa Andra a continuat lupta cu Daria Oprea, Melanie Șerban și Karina Ștefan. Cele trei fetițe, extrem de carismatice și mereu cu zâmbetul pe buze, au pregătit o piesă dificilă, Chandelier, iar la repetiții au învățat cum să aibă atitudine și să transmită energie. Concurentele au încântat publicul și antrenorii cu momentul prezentat, iar Andra a fost nevoită să ia o decizie foarte grea și a spus:

'Nici mie nu mi-ar fi ieșit așa de bine cum v-a ieșit vouă. Am fost cu sufletul acolo, parcă eu am fost pe scenă. A ieșit excepțional. O să merg mai departe cu Karina!'.

Stefan Badea, Voicu Dumitras si George Rotaru

Ștefan Badea, Voicu Dumitraș și George Rotaru au fost aleși de INNA să intre în ring și să lupte pentru un loc în semifinala competiției. Trio-ul  format s-a bucurat de melodia Love yourself, a avut curaj și a avut foarte multă energie. Concurenții au demonstrat că sunt adevărați artiști și au făcut tot posibilul pentru a impresiona. Vocile lor au sunat extraordinar, au transmis emoție, iar INNA a fost mândră de reprezentația lor, însă la final a fost nevoită să ia o decizie grea și a spus:

'Sensibil aș caracteriza și eu momentul vostru! Sunteți foarte frumoși! Voi merge mai departe cu Voicu!'.

Daria Rotaru, Jennifer Dumitrascu si Denisa Davidescu

Ultima confruntare din echipa Moga a fost între Daria Rotaru, Jennifer Dumitrașcu și Denisa Davidescu. Fetele sunt prietene și le-a fost complicat să se lupte în competiție, însă în cele din urmă s-au pregătit foarte bine și au intrat în ring decise să meargă mai departe. Au cântat piesa Empire State of Mind și au demonstrat că au calități vocale incredibile. Alegerea lui Marius a fost una foarte grea, însă la final a fost nevoit să decidă:

'Alicia Keys ar fi mândră de voi! Eu n-aș putea vreodată să fac ce faceți voi! O să merg mai departe cu Jennifer!'.

Ioana Bulgaru, David Gheorghe si Jessica Lazarescu

Ioana Bulgaru, David Gheorghe și Jessica Lăzărescu au format ultimul trio din echipa Andra. Melodia aleasă a fost All of me, iar repetițiile au fost pline de emoție, Andra fiind extrem de exigentă cu ei, deoarece și-a dorit ca juniorii să ajungă la un nivel înalt și să cucerească publicul. Momentul prezentat în ring de cei trei a fost fabulos, vocile lor au sunat perfect împreună, însă la final Andra a decis:

'Regret foarte tare că v-am pus pe toți în aceeași echipă! Nu am ce să vă reproșez. Mă duc acasă… Am nevoie de 5 minute de pauză… Oricum ei sunt ai mei și vor rămâne ai mei! Merg mai departe cu Jessica.'.

Astrid Muthu, Andreea Salavastru si Alexia Niculae

INNA a trimis în ring ultima echipă din etapa confruntărilor. Astrid Muthu, Andreea Sălăvăstru și Alexia Niculae s-au jucat, s-au împrietenit rapid și au repetat melodia No pentru a încânta publicul și antrenorii. Concurentele au avut atitudine, energie, au fost foarte vesele și au transmis forță și pasiune. Decizia INNEI a fost foarte dificilă, dar a fost nevoită să aleagă în cele din urmă:

'Mă gândesc la voi, fetelor! Străluciți și la propriu și la figurat. Orice s-ar întâmpla, nu vom renunța niciodată! Totul este un pas înainte! Voi merge mai departe cu Alexia.'.

Cum arată echipele lui Moga, Andra și Inna 

În urma confruntărilor, echipa Moga merge în etapa următoare cu:

  • Maia Mălăncuș,
  • Andrei Theodor
  • Jennifer Dumitrașcu.

Echipa Andra va fi reprezentată în semifinală de:

  • Teodor Danci,
  • Karina Ștefan 
  • Jessica Lăzărescu.

Echipa INNA intră în semifinale cu:

  • Andrei Ciurez,
  • Voicu Dumitraș 
  • Alexia Niculae.

Duminica aceasta, de la 20:30, emoțiile cresc în semifinala „Vocea României Junior'. Nouă concurenți vor face spectacol pe scenă, însă la final doar trei dintre ei, câte unul din fiecare echipă, vor merge în marea finală. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare