; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Finala “Vocea României” – cine sunt invitaţii speciali

26 December 2012

Inna, Antonia, Pacha Man şi Andi Moisescu sunt vedetele care vor cânta alături de concurenţii de la “Vocea României”, miercuri, a doua zi de Crăciun, când va avea loc marea finală a show-ului de la Pro TV.

Inna a pregătit un duet alături de Cristi Nistor, concurentul din echipa Loredanei. Cei doi vor interpreta piesa “Eternal flame”, a celor de la Bengals.

Smiley scoate şi el artileria grea şi o aduce pe scena de la “Vocea României” pe Antonia, care este gata să facă show alături de Tibi Scobiola. Piesa aleasă de ei, “Endless love” (Mariah Carey şi Luther Vandross), va fi cu siguranţă unul dintre cele mai emoţionante momente ale serii.

Marius Moga este gata să arate publicului tot ce poate Vizi Imre şi să-l convingă că are tot ce-i trebuie pentru a câştiga marele titlu. Aşadar, în marea finală, Vizi Imre cântă alături de Pacha Man piesa “Acelaşi sânge”.

Julie Mayaya (echipa Horia Brenciu) va cânta alături de Andi Moisescu, un colaj de piese româneşti, una şi una.

“Cariera mea muzicală a început alături de Horia, la un eveniment caritabil care a avut loc într-un club, şi a continuat anul asta la Sala Palatului în spectacolul ‘My way’. Aşadar, am cântat în club, am umplut Sala Palatului, am ajuns direct în finala de la ‘Vocea României’, cred că e momentul să pregătesc un turneu de retragere. Lăsând gluma deoparte, mă bucur foarte mult să susţin o voce atât de bună”, a declarat Andi, citat de Mediafax.

A doua zi de Crăciun, începând cu ora 20.30, show-ul “Vocea României” de la Pro TV îşi va desemna câştigătorul. În marea finală se vor lupta Julie Mayaya (echipa lui Horia Brenciu), Cristi Nistor (echipa Loredanei), Tibi Scobiola (echipa lui Smiley) şi Vizi Imre (echipa lui Marius Moga). Marele câştigător va primi un premiu în valoare de 100.000 de euro şi un contract cu Universal Music România.

aun0815_resize

Picture 1 of 4

Julie Mayaya – concurenta din echipa lui Horia Brenciu – are 26 de ani şi locuieşte la Iaşi. Mama ei este româncă, iar tatăl din Congo. S-a apucat serios de cântat la vârsta de 15 ani, iar de atunci a câştigat mai multe concursuri muzicale.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare