; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vocea Romaniei

Vocea României: Ce concurenţi au ajuns în etapa live-urilor

25 November 2013

Sâmbătă seară, la Pro TV, Loredana, Smiley, Moga şi Brenciu şi-au format echipele de câte opt concurenţi cu care vor lupta în show-urile live de la Vocea României'. La finalul ediţiei, 32 de artişti au afirmat că au potenţialul de a deveni noua voce a României'.

[Not a valid template]

Loredana a deschis seara confruntărilor cu un duet între Marius Marin (Gerard Butler de la Vocea României') şi basarabeanca Marcela Scripcaru. Cei doi au cântat piesa Tonight' a lui Reamon. Loredana a decis să meargă mai departe cu Marius Marin, pentru lejeritatea' cu care cântă, vocea guturală' şi priza la publicul feminin.

Horia a continuat seria confruntărilor cu un duet tânăr între braşoveanul Florin Timbuc şi Kinga Farkas. Ei au cântat Crazy Little Thing Called Love' de la Queen. Brenciu l-a ales pe Florin, dar Kinga a fost imediat furată' de la Loredana, care i-a promis că în echipa ei va beneficia de o tehnică vocală completă'.

Love Me Again' au cântat Lucian Francu şi Adi Molnar, duetul prietenilor' din echipa lui Smiley. Smiley a ales să meargă mai departe cu Lucian.

Nu se putea o potriveală mai mare', a fost concluzia Loredanei când a format duetul dintre Ana Diana Kalmar şi Muneer Al Obeidli. Ei au cântat piesa I Belong to You' a lui Lenny Kravitz, iar Loredana l-a ales pe Muneer, convinsă că el are stofă de star, putea să facă duetul cu Lenny Kravitz liniştit'.

Brenciu a aruncat în luptă duetul dintre Superman, care poate să mute orice munte din loc' şi pământeanca a cărei voce te emoţionează', adică Florin Du Hast' Ilinca şi Andrada Ghiorma. Where the Wild Roses Grow' a fost piesa pe care Horia le-a ales-o. La final, Ilinca a fost cooptat pentru următorul episod din Brenciana', decizie pe care Lori a catalogat-o drept una de orgoliu'.

Sânziana Niculae şi Georgia Dascălu au cântat Turn Off the Lights' a lui Nelly Furtado. Moga a ales să o păstreze în echipă pe Sânziana, iar Horia a furat-o pe Georgia.

Loredana a pregătit un duet între fata popii', adică piteşteanca Iulia Dumitrache, şi Dudu Isabel, rocker-ul din Cluj-Napoca. Loredana a decis să meargă mai departe cu Iulia.

Confruntările s-au încheiat cu un duet marca Brenciu care a iscat o dispută pe probleme de tehnică muzicală între Horia şi Loredana. Două personaje diferite ca atitudine, Ana-Maria Bucsa şi Denisa Mosincat, au încercat să îşi convingă antrenorul de potenţialul lor vocal pe ritmurile hit-ului LaLa Song' de la Naughty Boy. Horia a decis în favoarea Denisei Mosincat, concurenta care a întors toate cele patru scaune la audiţiile pe nevăzute.

Etapa cântecului decisiv

Prima echipă care a intrat la cântecul decisiv a fost cea a lui Moga: Jovana Milovanovic şi Gabriel Kisczuk. La final, Jovana a fost salvată de Moga şi va intra în show-urile live alături de ceilalţi şapte coechipieri ai săi: Felix Burdusa, Andi Grasu, Andrei Loica, Sanziana Niculae, Elena Salaru, Angelo Simonica şi Dana Torop.

Romanian woman' Diana Arvinte şi Georgia Dascălu, semaforul galben intermitent', furată' de Horia din echipa Moga, au fost cele două componente ale echipei brenciene care au intrat în etapa cântecului decisiv'. La final, Brenciu a ales-o pe Georgia să continue lupta alături de Mihai Chitu, Andrei Hanghiuc, Florin Ilinca, Ana Maria Mirica, Denisa Mosincat, Florin Timbuc si Arpad Torok.

Loredana a hotărât că Răzvan Pasca şi Iulia Dumitrache să urce din nou pe scenă la cântecul decisiv', iar fata popii' a convins-o pe divă că merită să rămână unul din îngeraşii' săi. Loredana şi-a format echipa completă de opt concurenţi, alcătuită din Andrei Chermeleu, Alina-Emilia Dorobantu, Iulia Dumitrache, Kinga Farkas, Florin Mandru, Marius Marin, Muneer Al Obeidli si Aurel Niamtu.

Nicoleta Ticala şi Bogdan Olaru au avut încă un hop de trecut: cântecul decisiv'. Nicoleta a fost aleasă de Smiley să meargă mai departe. Echipa lui Smiley este formată din Razvan Alexa, Lucian Francu, Claudia Iuga, Iolanda Moldoveanu, Adrian Nour, George Secioreanu, Stella Anita si Nicoleta Ticala.

Duminică, pe 1 decembrie, la aniversarea a 18 ani de Pro TV, veţi putea urmări prima ediţie live din acest sezon.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare