; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vocea României

„Vocea României” are un invitat surpriză pentru prima ediţie live

01 December 2013

Vocea RomânieiLa aniversarea a 18 ani de Pro TV, urmăriţi prima ediţie live a show-ului. Loredana, Smiley, Moga şi Brenciu şi-au format echipele de câte opt concurenţi pe care îi vor arunca în lupta pentru marele titlu.

Invitatul special este artistul belgian Stromae, pe numele său real Paul van Haver, celebru pentru super-hit-ul Alors on danse', care a făcut furori în toată Europa.

Nicoleta Luciu va fi şi în acest an co-prezentatoarea competiţiei, alături de Pavel Bartoş: În seara de 1 Decembrie voi avea din nou bucuria să aud live cele mai bune voci ale momentului într-o zi atât de specială pentru românii de pretutindeni. Am crescut odată cu Pro TV, iar această zi are o dublă semnificaţie pentru mine. La mulţi ani, România! La mulţi ani, PRO TV!', spune Nicoleta.

Lori îşi pune toate speranţele în îngeraşii' ei, Smiley se laudă cu echipa sa de oameni speciali', Moga este gata să scoată la înaintare următoarele staruri dintre elevii săi, iar Brenciu e convins că are în echipă numai voci bune de pus la… ureche!', aşa că bătălia pentru Vocea României' se anunţă una acerbă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare