Homepage  / Televiziune

Vocea României. 8 concurenți au reușit să îi impresioneze pe jurați în ediția de vineri, 4 octombrie. Horia l-a blocat pe Tudor

Vocea României. 8 concurenți au reușit să îi impresioneze pe jurați în ediția de vineri, 4 octombrie. Horia l-a blocat pe Tudor
9

de Redactia Tvmania

A fost o seară explozivă la Vocea României. Vineri, 4 octombrie, 12 concurenți au urcat pe scenă, iar 8 dintre ei au convins că vocile lor își au locul în competiție.

Pentru unii dintre ei, antrenorii s-au luptat și au reușit chiar să schimbe decizii… cu ajutor din partea butonului superblock: „Am păstrat bine butonul ăsta, trebuie să recunoști”, a spus Theo Rose după ce Horia l-a blocat pe Tudor și, astfel, concurenta a ajuns în echipa lor.

Când sesizez că e un om creativ, nu am cum să nu mă întorc. Mi-am dat seama că e un tip cu care eu pot să creez momente inedite la Vocea României”, a spus Smiley, vineri seară, despre Valentin Dovlecel care a ajuns în echipa sa.

Valentin DovlecelIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Theo Rose și Horia Brenciu și-au mărit echipa cu trei voci feminine care au făcut senzație pe scenă: Lavinia Jitaru, Briana Vîlcu și Raluca Moldoveanu.

Echipa lui Tudor Chirilă a fost completată de Francesca Tuzzolino, Izabela Ionescu și Florin Iordache care au impresionat prin momentele spectaculoase.

După ce a surprins cu interpretarea sa și a întors toate scaunele, Oleg Spînu a decis să continue drumul la Vocea României alături de Irina Rimes.

Nu ratați o nouă ediție din etapa audițiilor pe nevăzute vinerea viitoare, de la 20:30! Emisiunea Vocea României poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton