Homepage  / Televiziune

Vocea României 2023. Cine sunt antrenorii show-ului. Premiera anunțată de Pro TV

Vocea României 2023. Cine sunt antrenorii show-ului. Premiera anunțată de Pro TV
7

de Andra Stana,

Filmările pentru noul sezon al show-ului Vocea României au început. În curând, vocile vor vibra pe scena show-ului care a schimbat destine și a scris istorie. Iată cine sunt antrenorii de la Vocea României 2023, sezonul 11.

Cine sunt antrenorii de la Vocea României, sezonul 11

„Vocea României” revine cu sezonul 11, iar Pro TV a anunțat cine sunt antrenorii. La fel ca în sezonul trecut, când Smiley și Theo Rose au stat pe același scaun, și în noul sezon vom avea parte de o echipă de doi antrenori așezați pe scaunul dublu.

Potrivit Pro TV, filmările pentru „Vocea României”, sezonul 11, au început deja. Antrenorii s-au așezat deja în scaune și sunt gata să asculte vocile care vor face scena să vibreze și care vor transmite emoție până dincolo de ecrane.

Așa cum TVmania a anunțat în premieră la începutul săptămânii, antrenorii noului sezon sunt Smiley, Theo Rose & Horia Brenciu, Irina Rimes și Tudor Chirilă. Aceștia sunt pregătiți să descopere cea mai bună voce a României.

smiley-theo-rose-horia-brenciu-irina-rimes-si-tudor-chirilaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Și în acest an, antrenorii sunt cei care vor duce o adevărată bătălie pentru fiecare glas care merită să fie auzit. Vocea României vine, în acest sezon, cu un carusel de emoție, adrenalină și momente unice.

The joy of singing – este Vocea României în acest an. Veți vedea un sezon cu diversitate în muzică și concurenți deosebiți. Avem surprize pentru fiecare antrenor în parte, avem pregătite momente unice, momente viralizabile și multă, multă muzică bună”, a spus Cătălin Bugean, Show Runner Vocea României.

Vocea României – un show total care va aduce bucurie în casele telespectatorilor, în curând, la PRO TV.

Horia Brenciu și Theo Rose, în premieră pe scaunul dublu de la Vocea României 2023, sezonul 11

„Vocea României”, sezonul 11, aduce noi strategii și schimbări într-o alianță memorabilă: Horia Brenciu și Theo Rose în scaunul dublu.

theo-rose-horia-brenciuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 7

Sezonul 11 Vocea României ne găsește altfel pe toți. Pe mine mă găsește tânără mamică, însoțită de un tânăr domn cu experiența multor sezoane de Vocea, pe care publicul abia l-a așteptat să revină în echipă: Horia Brenciu. Mă leagă multe amintiri de Horia. Este unul dintre oamenii care au crezut cel mai mult în mine și l-am sunat adesea pentru câte un sfat sau o părere sinceră. Vocile ni se potrivesc perfect. Mai rămâne să vedem cum ne potrivim în alegeri. E o combinație care sperăm să ne ofere toată libertatea și inspirația în creație pentru acest sezon”, a spus Theo Rose.

Pentru mine, o invitație la Vocea României ca antrenor este o mare bucurie! Am participat la 4 ediții, din care am câștigat 2. Chiar mi-era dor să trăiesc la maxim fiecare apăsare de buton și întoarcere de scaun! Nu mai vorbesc de voci…

Când am aflat că voi fi pe același scaun cu Teodora, m-am bucurat și mai tare. După un podcast cu ea, anul trecut, la „LUCRURI SIMPLE” și după colaborarea pe piesa „DACĂ AI ȘTI”, Vocea României, alături de Theo e o continuare absolut firească!”, a spus Horia Brenciu.

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton