Homepage  / Vedete româneşti

Vlăduța Lupău și-a botezat cel de-al doilea copil. Imagini de la ceremonie. Andra și Cătălin Măruță sunt nașii lui Isaia

Vlăduța Lupău și-a botezat cel de-al doilea copil. Imagini de la ceremonie. Andra și Cătălin Măruță sunt nașii lui Isaia
8

de Cristina Țapu,

Vlăduța Lupău și soțul său, fotbalistul Adrian Rus, au fost copleșiți de emoții pe 22 august pentru că a avut loc botezul mezinului familiei, pe nume Isaia. Iată imagini emoționante de la ceremonie!

Vlăduța Lupău și-a botezat cel de-al doilea copil

Vlăduța Lupău l-a botezat pe cel de-al doilea fiu al său, pe Isaia, într-un cadru de poveste din orașul Cluj-Napoca. Cântăreața a organizat ceremonia la 40 de zile după naștere copilului, asigurându-se că fiecare detaliu a fost perfect. Decorul bisericii a fost impresionant, iar florile au contribuit la crearea unei atmosfere cu adevărat speciale.

Vlăduța Lupău a avut grijă ca fiecare detaliu să fie impecabil organizat, iar decorațiunile au fost deosebite. Biserica a fost împodobită cu trandafiri albi, simbolizând puritatea, iar în jurul cădiței în care a fost botezat Isaia au fost aranjate flori de aceeași culoare.

vladuta (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cântăreața a purtat o rochie albastră, accesorizată cu o fundă albă, și și-a acoperit capul cu o eșarfă în biserică. La petrecerea care a avut loc după ceremonie, Vlăduța Lupău și-a schimbat ținuta, optând pentru un ansamblu alb, compus din pantaloni și un top, iar fericirea i s-a putut citi pe chip.

Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru a doua oară recent. Ea a născut luni, 8 iulie 2024, un băiețel perfect sănătos. Artista și soțul ei, Adi Rus, au ales un nume in Biblie pentru bebelușul lor: Isaia. Cătălin Măruță și Andra au fost nașii spirituali ai micuțului, după cum a anunțat artista, chiar în cadrul emisiunii lui Măruță.

Vlăduța Lupău are o carieră strălucită în industria muzicală

Vlăduța Lupău, care este din Șimleu Silvaniei, județul Sălaj, a mărturisit că părinții ei nici acum nu iau în serios meseria ei de artistă.

Vlăduța Lupău a spus că părinții ei încearcă în continuare să o convingă să renunțe la cariera muzicală. Artista nici nu le spune părinților ei unde cântă pentru că își dorește să îi protejeze. Vlăduța Lupău consideră că nu are niciun susținător în familia ei restrânsă.

Eu nu le spun părinților unde cânt! Nu-i mint, îi protejez de niște griji. Uneori, mai îmi luau cheia de la mașină, ca să nu plec! Când am schimbat un pic stilul de a cânta: „Ce e prostia asta?!”. Mama îmi spune că dacă nu era ea, dacă nu mă ajuta, nu ajungeam aici. N-am niciun susținător în familia mea”, a povestit artista, în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

Sursă foto: Instagram Vlăduța Lupău

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton