Homepage  / Vedete româneşti

Ilinca Vandici a primit lecții de stil în direct: „Poți să te îmbraci cu 50 de lei fabulos!”

Ilinca Vandici a primit lecții de stil în direct: „Poți să te îmbraci cu 50 de lei fabulos!”
10

de Redactia Tvmania,

Vladimir Tătaru, stilist acreditat profesional după absolvirea Institutului de Modă Marangoni din Milano, a făcut furori în urmă cu doar câteva săptămâni atunci când a declarat că a purtat, pe covorul roșu al Săptămânei Modei de la Milano, un sacou de 5 lei, achiziționat de la un SH de la Giurgiu. Toată lumea a vuit atunci pe subiectul care, iată, a născut o serie întreagă de controverse, dar și de noi abordări din punct de vedere fashion.

Ilinca Vandici, sfaturi de stil de la Vladimir Tătaru

Invitat în emisiunea „Follow Us”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir, Vladimir Tătaru le-a explicat foarte clar și cu exemple celor două vedete Kanal D cum, cu puțină imaginație și curaj, își pot elabora o ținută de zile mari cu doar 50 de lei.

WhatsApp Image 2024-09-03 at 11.59.59 (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Sigur, Ilinca, poți să te îmbraci cu 50 de lei de la SH și, crede-mă, poți să realizezi o ținută absolut fabuloasă. Ca să te încadrezi în această sumă, dacă tot m-ai întrebat, aș recomanda o rochie și o pereche de pantofi. Știi cum e, de fapt? Deseori nu prețul contează neapărat, altele sunt valorile la care ne-ar ajuta să avem grijă. De exemplu, îmi place să spun faptul că stilul nu ține neapărat de bani sau branduri, stilul ține de tine și de modul în care tu îți muți creativitatea din interior spre exterior. Abia atunci  poți să spui că într-adevăr ești o persoană stilată și emani autenticitate.”, a declarat stilistul, în exclusivitate, la Kanal D.

Vladimir Tătaru face modă de la 16 ani

Vladimir Tătaru este stylist acreditat, absolvent al Institutului de Modă Marangoni din Milano, un tânăr de 22 de ani perfect conștient de calitățile pe care le are, dispus să le pună în slujba publicului, în fața căruia și-a dorit dintotdeauna să fie.

Vladimir, pe de altă parte, a fost dintotdeauna pasionat de artă, iar copilăria trăită la bunici, în Ploiești, l-a ajutat din plin să-și consolideze o bază în această direcție. Vladimir Tătaru face modă de la 16 ani și știe foarte clar că acest domeniu îl va aduce acolo unde și-a dorit dintotdeauna:

„Dintotdeauna, mi-am dorit să fiu în față și să fiu cunoscut de oamenii din întreaga lume!”, conchide artistul.

Sursă foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton