Homepage  / Vedete româneşti

Vladimir Drăghia, urmărit și terorizat de fosta iubită. „Doamne, era groaznic!”

Vladimir Drăghia, urmărit și terorizat de fosta iubită. „Doamne, era groaznic!”
7

de Roxana Mirea,

Vladimir Drăghia este acum un bărbat împlinit pe toate planurile. Are o carieră de succes, dar și o viață personală împlinită. El este căsătorit cu Alice Cavaleru și împreună au două fetițe. Totuși, a existat o perioadă în care Vladimir Drăghia ajunsese să fie urmărit de o fostă iubită.  

Vladimir Drăghia, urmărit de o fostă iubită 

Vladimir Drăghia, în vârstă de 37 de ani, este căsătorit din anul 2018 cu Alice Cavaleru. Împreună au două fetițe: pe Zona și pe Alegra. Actorul din „Clanul” a spus că între el și soția lui nu există gelozie, însă asta nu înseamnă că nu a avut de-a face cu femei geloase. Una dintre fostele lui iubite ajusese chiar să îl urmărească. 

Niciodată n-am avut legătură cu gelozia. De asta am scăpat amândoi, avem altele, dar nu gelozia, din fericire. O singură dată am simțit gelozie în relație, cu mult înaintea relației pe care o am cu Alice. A fost foarte neplăcut”, a povestit Vladimir Drăghia, pentru cancan.ro. 

„Doamne, era groaznic, nesiguranță, mă urmărea mereu, groaznic, groaznic. Dar nu cred că e ceva ce poți să controlezi. Chiar părea ceva incontrolabil”, își aduce aminte Vladimir Drăghia. 

Vladimir Draghia, impreuna cu sotia lui si cele doua fiice (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Vladimir Drăghia regretă că a participat la „Burlacul” 

Vladimir Drăghia a participat la „Burlacul” în anul 2012, în al treilea sezon al show-ului de la Antena 1. Actorul a fost eliminat de către concurente și înlocuit de un alt burlac, un tânăr om de afaceri, Sergiu Barboni.  

„Am regretat o perioadă participarea la Burlacul. Încă de la început nu m-am regăsit în formatul respectiv, dar am luat şi părţile bune. 

Trăgând linie nu pot spune că am ajuns să o regret, dar a fost foarte dificil pentru mine, pentru că nu m-am regăsit deloc în formatul respectiv. Nu aveam nicio treabă cu el. Încă mi se pare un experiment foarte ciudat formatul respectiv, nu ai cum să duci o emisiune de felul acela la final dacă ai nişte principii solide”, a spus Vladimir Drăghia pentru paginademedia.ro. 

Vladimir Drăghia a acceptat să participe la „Burlacul” pentru că primea o sumă considerabilă de bani. 

Prima dată am refuzat. Dar în final am acceptat pentru că participarea respectivă se plăteşte destul de bine, iar acesta a fost un factor destul de important pentru că eu obişnuiam şi atunci să mă întreţin singur. Şi în al doilea rând eram mai tânăr şi mi-a gâdilat puţin orgoliul ideea de a fi burlacul României. Dar sunt și primul, şi singurul care a ieşit la jumătate. Sunt mândru că nu am dus-o până la capăt şi că am luat decizia de a-mi mai păstrat principiile, cât de cât, chiar dacă nu intacte pentru că am ieşit puţin zdruncinat şi şifonat din emisiunea aia”, a mai declarat actorul. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton