; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vladimir Drăghia (2)

Vladimir Drăghia, susținut de fosta iubită în prima ediție “Splash!”

18 July 2014

Vladimir Drăghia a acceptat să vină la Splash! Vedete la apă', show care începe astăzi, la Antena 1, ca să învețe să sară cât mai bine și mai frumos.

Vladimir Drăghia (1)

Fostul campion național la natație – are peste 30 de medalii obținute la concursurile de gen – a venit pe platforma de la Splash!' cu acordul iubitei. În ediția de azi, însă, nu aceasta îl va susține, la Bazinul olimpic din Bacău, ci fosta iubită, actrița și cântăreața Ana Odagiu care află, cu această ocazie, că Vladimir are probleme cu genunchii.

Vladimir a făcut înot de performanță 15 ani de zile. Spune însă că acest lucru nu l-a ajutat cu nimic în ceea ce privește săriturile în apă.

Nu are nici o legătură înotul cu săriturile. Am venit aici pentru că am vrut să învăț să sar cât mai frumos. Și am încercat să sar de la 10 m, încă din prima zi. Care a fost senzația? De sinucidere', spune el.

Vladimir Drăghia (2)

De la ce înălțime se încumetă Vladimir Drăghia să sară în emisiune, vedeți în această seară, de la ora 20.30, în prima ediție a emisiunii Splash! Vedete la apă', la Antena 1.

Primii opt concurenţi care vor intra în competiția desfășurată la bazinul Olimpic din Bacău, în cea dintâi ediție a acestui nou sezon, sunt: Daniela Crudu – care va sări în sincron cu tatăl ei, Nelu Crudu -, Simona Sensual, Vladimir Drăghia, dansatoarea de bellydance Natalia Duminică, campionul mondial la kickboxing IonuțPitbull' Atodiresei, Matteo, Silvia Pop și Mircea N. Stoian.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare