; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vladimir Drăghia: Sunt un superstar frumos şi bogat!

04 November 2010

Fost manechin de profesie, Vladimir Drăghia (24 de ani) joacă acum în „Narcisa sălbatică', unde îi dă viaţă unui personaj extrem de sexy şi controversat, Emil.  Acesta este implicat într-o relaţie bazată pe sex pasional şi dorinţă de răzbunare în telenovelă, iar rolul interpretat îi lansează acestuia, ca actor, o mulţime de provocări.

.

Vladimir trebuie să facă faţă scenelor de sex din serial cu actriţa Antonia Ionescu, care nu sunt tocmai simplu de filmat. În plus, acestea îi creează niscaiva necazuri şi în viaţa personală şi, mai cu seamă, în relaţia cu iubita sa, Ana.

Pentru că aceasta nu are tangenţe cu actoria, devine foarte geloasă când priveşte filmările pline de sex ale iubitului său. Vladimir este sigur că iubita sa nu are motive reale de gelozie şi că, mai mult, înţelege perfect implicaţiile rolului său: „Iubita mea este super tare şi mă acceptă aşa cum sunt! Un superstar frumos şi bogat', mărturiseşte el cu umor.

Revenind la un ton serios, Vladimir adaugă: „Ştie că toate scenele de sex din serial reprezintă doar ocazii de a-mi imagina că e lângă mine şi le respect foarte mult pe partenerele mele din serial'.

În afară de actorie Vladimir are şi afaceri, acesta fiind ajutat chiar de iubita sa. Fiind ocupat cu filmările, fostul manechin a „delegat-o' pe Ana să îl ajute la afacerile pe care le are: o firmă de imobiliare şi o agenţie de casting. Mai mult, ar vrea să pună pe picioare şi o casă de producţie, însă are nevoie de ajutor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare