; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vladimir draghia

Vladimir Drăghia, soția și fiica lor se mută în casă nouă. „Sperăm să fie de piatră, cum ne-aţi urat acum câteva luni”

28 April 2020

În vremuri grele, veștile sunt bune pentru Vladimir Drăghia și soția lui Alice care se vor muta în casă nouă, în plină pandemie. Cei doi au locuit mult timp într-o garsonieră, însă după ce fiica lor a venit pe lume, aceștia au avut nevoie de un spațiu mai mare.

Câștigătorul primului sezon al emisiunii „Exatlon' (Kanal D) a cumpărat locuița încă din toamna ui 2018, când proiectul imobiliar se afla în plină. derulare.

„Ne-am luat casă. Mă rog, apartament, dar pentru noi va fi acasă şi asta e ce contează. Sperăm să fie de piatră, cum ne-aţi urat acum câteva luni', scria pe rețelele de socializare Vladimir Drăghia, care a postat o fotografie în care apare alături de iubita sa, Alice, şi macheta blocului.

„Am vizitat azi clădirea în care ne vom muta în curând. Am fost cu Alice, cu Zora, cu Ioco și am sunat-o și pe maică-mea, să fim chiar tot familionul. :-). Și cum stăteam noi așa, sub apus, mi-am numărat binecuvântările-n gând și parcă au dispărut pentru câteva clipe grijile, virusul, tot. E plăcut să te poți opri câteodată să privești în jur. Iar dacă nu îți place ce vezi, fă să-ți placă', a scris Vladimir pe Instagram.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare