; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Splash

Vladimir Drăghia și CRBL, printre vedetele care revin, diseară, la “Splash!”

20 August 2015

Opt vedete se vor întrece în salturi joi, 20 august, și vineri, 21 august, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului Splash! Vedete la apă'.

Splash

După ce au concurat în sezoanele anterioare, Vladimir Drăghia, CRBL, Natalia Mateuț, Ionuț Pitbull' Atodiresei, Emilia Ghinescu, Sânziana Buruiană, Iulian Barbu, zis „Piticul', și Bianca Rus revin în emisiunea prezentată de Pepe, Alina Pușcaș și Diana Munteanu, ca să își ia revanșa. Trei dintre ei se vor califica în semifinalele care vor începe de săptămâna viitoare.

Am revenit la Splash!' ca să mă răzbun pentru tot ce mi s-a întâmplat rău anul trecut, când am fost nedreptățit. Am venit ca să câștig!', spune, hotărât, Vladimir Drăghia.

Dacă CRBL s-a antrenat în secret, ca să-i surprindă pe toți, colegi și jurați, cu saltul său, Ionuț Pitbull' Atodiresei a venit la bazin și în afara orelor de antrenament, ca să își exerseze săriturile.

Natalia Mateuț spune că a vrut să vină din nou la Splash!', pentru că sunt bătăioasă și pentru că vreau să demonstrez că sunt bună', Iulian Barbu pentru că are ambiția să arate ce poate, chiar dacă îi e teamă să nu se înece, Sânziana Buruiană pentru că vrea, de această dată, să încerce o săritură spectaculoasă, iar Emilia Ghinescu pentru a-și demonstra curajul și determinarea.

În ceea ce o privește pe Bianca Rus, aceasta va urca la platformă direct de la spital din cauză că, la antrenamente, s-a accidentat serios la brațul drept și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Care dintre cei opt concurenți se vor califica în semifinale, veți afla joi, 20 august, și vineri, 21 august, de la ora 20.30, la Splash! Vedete la apă'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare